Find dit livs kærlighed på be2!

Singlefesten.dk: dating forum og single fest med stil!

singlefesten

Endnu en forårsfrisk anmeldelse i vores jagt på gode dating sider af interesse for vores be2 single medlemmer:

Denne gang fandt vi sitet ”Singlefesten.dk” (http://www.single-festen.dk/), som mener at have ”Byens bedste singlefester!”.

Kan det passe? Sitet er farverigt og festligt, men vi forsøger at få bekræftet, om single fest konceptet lever op til forventningerne om et ideelt dating forum:

  • Målgruppen er voksne single piger og fyre mellem 45 og 65, d.v.s. et yderst kræsent kenderpublikum, der går efter kvalitet. Vi tror altså på, at singlefesten.dk leverer et prima produkt.
  • Frekvensen for festerne er hver 3. måned. Single medlemmerne burde altså nå at få samlet og skærpet lysten til at holde fest. Det stemmer tilsyneladende, for næste fest er udsolgt på damesiden. Single fyre skal skynde sig!
  • Deltagerantallet er mindst 100. Vi mener, at det nok skulle rumme en chance eller to for et godt match til enhver single.
  • Kønsfordelingen mellem single mænd og kvinder er bevidst ligelig, så dating mulighederne er helt i top.

Singlefesten

Som dating forum med gode koncepter scorer Singlefesten altså topkarakter. Men hvad med det mere jordnære? Kan Singlefesten stable en ordentlig fest på benene?

  • Maden er noget, der lægges stor vægt på: der serveres ikke mindre end 3 retter, naturligvis efter en velkomstdrink. Det lyder jo næsten for godt, single eller ej!
  • Dans må der til for at kunne kalde sig en rigtig single fest, og hos Singlefesten er der rig mulighed for at komme tæt på sin single drømmefyr eller -prinsesse efter desserten ;-)
  • Sidst, men ikke mindst, sluttes der altid i tide til at kunne nå offentlig transport hjemad. Ingen uansvarlig kørsel her.

Kort sagt: en Singlefesten fest er simpelthen bare klasse og velorganiseret hele vejen igennem! Et koncept, vi kun kan støtte og anbefale!

Næste fest er på fredag 22.5., i sejlklubben Frem, Kbh Ø.

>> Hvis du ikke bor i hovedstadsområdet, kan du jo altid finde dig en lokal date ;-)

Opret GRATIS PROFIL nu!
Kvinde Mand
Kvinde Mand
Udfyld venligst alle dine data

Ved at klikke på knappen ovenfor erklærer du dig enig i de "Generelle Vilkår og Betingelser" og reglerne om "Databeskyttelse".