Find dit livs kærlighed på be2!

Dating DK

  • Vi netdater som aldrig før
  • Dating DK - Undgå at blive afhængig!
  • Fornuftig netdating , vælg be2!

“Dating dk A/S” har fået tag i ældre singler, især i weekenden.

Engang var det tabu at have mødt sin partner via dating dk. Nu møder hvert femte par hinanden over nettet. I USA er det nu mere normalt at have mødt hinanden via netdating end f.eks. på jobbet eller vennekredsen. Herhjemme følger vi trop. “Dating dk A/S”, forstået som danske netdatingsider generelt, står især stærkt hos ældre datere, +45 gruppen og endda i stigende grad +55 gruppen. Yngre singler går mere ud og mødes tilfældigt, mens de ældre singler tilsyneladende foretrækker den mere målbevidste, velovervejede partnersøgningsmetode på ”Dating dk”-platformene.

Dating DK | Er du single, så pas på med at blive afhængig af dine netdating-partnere!

Knap 1 million danskere er singler. Alene de 5 største ”Dating dk”-platforme har over 1 million medlemmer. Hvordan kan det være? Svaret er, at nogle ikke-singler også bruger ”Dating dk” som et ekstra krydderi i parforholdet, samt at nogle singler har flere profiler. Faktisk er der en reel og stigende fare for at blive afhængig af den konstante eksponering og selvbekræftelse, man får via ”dating dk”-aktivitet i døgndrift. I en tidligere undersøgelse af singlers netdatingvaner påviste forskere, at mange brugere af ”dating dk”-platforme var online og aktive datere stort set alle døgnets vågne timer. De sendte og tjekkede mails til og fra partnere som det første om morgenen og det sidste om aftenen. Alt der faldt indimellem, såsom arbejde og vennebesøg, var ingen undtagelse. ”Dating dk” kom frem for familie, venner, børn og fritidsaktiviteter. Nogle skrev sammen med op mod 20 forskellige partnere, hvilket typisk tog flere timer dagligt. De kunne ikke leve uden dette daglige kick, der grænsede til ludomani.

Dating.dk | Brug krudtet på at finde det rigtige match via be2 matchmaking!

Det siger sig selv, at en så ivrig aktivitet på ”Dating dk” ikke fører til særligt seriøse kontakter, men snarere mange overfladiske dates og flirts. Målet er blevet spændingen ved en ny kontakt i sig selv snarere end den reelle søgning efter en partner. Dette er ellers stadig den oprigtige og største grund til, at folk tilmelder sig en ”dating dk”-side. Hvis du vil undgå denne afhængighed og det store tidsfordriv med at sortere og svare på tusinder af mails, bør du vælge en matchmaking -service frem for en almindelig datingside. Du kan nemlig sagtens få tonsvis af partnere i din liste uden egentlig at modtage et eneste, godt match . På ”dating dk”-scenen er der nogle få, anbefalelsesværdige matchmaking-tjenester, hvor vi især vil fremhæve be2. Hvorfor? Fordi du her starter med en personlighedstest og lærer dig selv at kende. Fordi du derefter vil modtage en afgrænset partnerliste, som er nem at overskue og tage stilling til. Fordi du her vil finde seriøse mennesker, der leder efter en partner med samme indstilling som dig selv. Brug tiden fornuftigt, vælg be2!

 

Opret GRATIS PROFIL nu!
Kvinde Mand
Kvinde Mand
Udfyld venligst alle dine data

Ved at klikke på knappen ovenfor erklærer du dig enig i de "Generelle Vilkår og Betingelser" og reglerne om "Databeskyttelse".
satisfied users
Mona, København, 41
Jeg var dødtræt af at gennemkigge tusindvis af dating site profiler, der ikke passede til mig. På be2 var det anderledes. Min matchliste var nem at bruge, og jeg fik kun matches, som var relevante – i f.t. uddannelse, interesser osv.
Jesper, Århus, 36
Jeg havde kun været på det her site ganske kort tid, da jeg mødte en utrolig dejlig kvinde. På trods af vi bor lidt langt fra hinanden, besluttede vi os for at give det en chance. Ægte kærlighed kender ingen grænser!