Find dit livs kærlighed på be2!

Ønskepartner

  • Joan Ørting opfordrer kvinder til at gøre sig deres partner ønsker klart.
  • Partnerønsker haves, hvor findes ønskepartneren?
  • Find ham på matchmakingsitet be2!

Ønskepartner, ja tak! Men hvad for en partner ønsker du dig egentlig?

”Hvad vil du ha´?”. Så direkte lyder titlen på sexolog Joan Ørtings nye bog, der opfordrer danske kvinder til at kommunikere åbent og sende klare signaler til deres mænd , kærester eller potentielle partnere om de ønsker og forventninger, der alt for ofte ligger skjult eller tages for givet. Hun lægger vægt på, man snakker om alt, lige fra hvornår man egentlig kan kalde sig ”kærester”, til hvad man har af drømme og fantasier i den mere romantiske del af parforholdet. Kan man godt lide at blive overrasket, skal man måske meddele det først, også selvom det er i modstrid med selve overraskelsesprincippet. Kan man omvendt kun udleve sig selv som partner og kæreste i trygge og romantiske omgivelser, er det ligeledes vigtigt at få dette kommunikeret, skønt det måtte være imod éns generte og diskrete gemyt.

Det er dog ikke kun i allerede eksisterende forhold, der bør snakkes om de indbyrdes forventninger til hinanden. Endnu vigtigere er det at gøre sig partnerønskerne klart, før man indgår et fast forhold til en anden. Hvor mange uventede skuffelser og misforståelser kunne ikke undgås, hvis begge parter på forhånd havde gjort op med sig selv, hvad de egentlig går efter? Drømmemanden eller -kvinden er svær at finde, men med lidt forudgående selvransagelse mindskes risikoen for at gå skævt af hinanden fra starten betragteligt.

Ønskepartner | Lær at kommunikere dine partnerønsker!

Når man så omsider har en klar idé, ikke blot af idealmanden, men også af egne behov, skal det testes i virkeligheden. Men hvor pokker gør man så det? I børnehavens forældrekreds? Til Føtex’ nye score-events? Eller til koncert i Parken? Sandt at sige vil ingen af disse steder levne tid eller ørenlyd nok til først at formulere og derpå kommunikere alt det, du ønsker formidlet til en partner om personen dig og dine ønsker. Hvor så? Et oplagt forum for at give et ærligt billede af dig selv og din ønskepartner er en online datingprofil. Her kan du beskrive dig selv hudløst og detaljeret uden den scorefacade, der ofte er nødvendig i ”real life”, hvor du skal fange en potentiel partners opmærksomhed på få øjeblikke og midt i mængden. ”Online dating ”-metoden under også dig selv tid til at læse partnerprofiler og vurdere, om morgen- og naturmennesket Jørgen muligvis var et bedre match i sidste ende end den surf- og festelskende Jan.

Ønskepartner | Find din ønskepartner på be2 online dating!

Et rigtigt godt bud på en online datingportal er matchmakingsitet be2. De lancerer dette efterår et nyt design, der giver endnu mere frihed til personliggørelse af din profil. Dette opnås blandt andet via et større fritekst-spillerum direkte i profilen, så man under flere emner kan beskrive præferencer og interesser med helt egne ord uden tvungen brug af kortfattede standardformuleringer. Her er der plads til - og mulighed for – at fortælle alt, hvad du finder vigtigt for en kommende partner at vide om netop dig og din ønskepartner. Tag og prøv det, hvis du ellers tør tage en chance! Og hvis du indtil nu altid har stillet dig tilfreds uden egentlig at være det … så er det måske tid til at ændre det! Tag ansvar for dig selv og dine behov, som Joan Ørting siger. Opret en profil på be2.com i dag og formuler præcis, hvilken partner du kunne tænke dig. Ønskepartner!

Opret GRATIS PROFIL nu!
Kvinde Mand
Kvinde Mand
Udfyld venligst alle dine data

Ved at klikke på knappen ovenfor erklærer du dig enig i de "Generelle Vilkår og Betingelser" og reglerne om "Databeskyttelse".
satisfied users
Mona, København, 41
Jeg var dødtræt af at gennemkigge tusindvis af dating site profiler, der ikke passede til mig. På be2 var det anderledes. Min matchliste var nem at bruge, og jeg fik kun matches, som var relevante – i f.t. uddannelse, interesser osv.
Jesper, Århus, 36
Jeg havde kun været på det her site ganske kort tid, da jeg mødte en utrolig dejlig kvinde. På trods af vi bor lidt langt fra hinanden, besluttede vi os for at give det en chance. Ægte kærlighed kender ingen grænser!