Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Dating for forældre: Tips til single forældre online

Single forældre har ikke nemt ved at finde en partner, der passer ind i – og som accepterer - de allerede eksisterende forpligtelser. Dating for forældre er tricky, da blot en enkelt byaften skal arrangeres. Babysitteren skal bookes, og problemet med at slæbe en fremmed med hjem gør dating for forældre endnu mere risikobetonet. Mange single forældre har ikke nødvendigvis single venner, og man finder jo ikke en partner til en par-fest. Nej, dating for forældre er ikke så ligetil. Dating for forældre be2 kan hjælpe single forældre online med at finde en partner, men også med at fjerne angsten ved ”dating for forældre”-aspektet. Alle kan i deres be2 profil indikere, om de kunne forestille sig at date én med børn. De, der sætter kryds i „ingen børn“, vil ikke blive introduceret for dem hvis profiler indikerer, de har børn. Så ingen ubehagelige overraskelser bagefter! Du ved fra starten, at alle dine partnerforslag ikke har noget imod at møde single forældre online eller selve det at have børn. Dating for forældre på be2 er populært, da det er skræddersyet de behov, single forældre online har. Denne måned ønsker vi endnu flere single forældre online, så de får en chance for at finde en partner – derfor gav vi alle singler med børn 5 fridage i maj.* Her er nogle tips til at få succes på dating for forældre:
  • Indiker i din brugerprofil, at du har børn. Du kan også vælge, om du gerne vil møde single forældre online, eller om du foretrækker en partner uden børn.
  • Tilføj et billede af dig selv. Vælg et, der viser dig glad og afslappet. Vi værner om din privathed, da kun registrerede medlemmer, der matcher dig, kan se din profil. Og du bestemmer selv, hvilke medlemmer du viser dit billede til.
  • Bliv aktiv! Tag kontakt, bliv aktiv og start kommunikationen! Der er mange andre single forældre online i maj.
*Alle single mødre, tilmeldt inden 6.5.10, og alle single fædre, tilmeldt inden 13.5.10, modtog 5 dages gratis Premium-medlemskab
Satisfied Users