Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Nytårsaften for singler 2013 i København og Århus

Hvad skal du lave nytårsaften? 2014 står for døren, og det skal fejres med maner! Nytårsaften er den aften om året, hvor ingen singler har lyst til at være alene. Hvis du endnu ikke har meldt dig til en nytårsfest, giver be2 bloggen dig her et par tips til, hvor singler i København og Århus kan være sikre på en festlig nytårsaften 2013.

Nytårsaften for singler 2013 i Århus

For de århusianske singler har vi udvalgt 2 single nytårsfester, en større og en lidt mindre:

I Turbinehallen på Kalkværksvej 12 bliver der for 3. år i træk holdt stor nytårsfest for singler. Sidste år deltog flere hundrede singler i festivitasen, og der bliver garanteret også gang i den i år. Programmet byder blandt andet på speeddating, så hav en hurtig replik klar og vær forberedt på at gøre et godt indtryk!

ÅrhusLogen holder, på Grenåvej i Risskov, en mere intim og traditionel singlefest med dronningens nytårstale, kransekage og champagne - samt ikke mindst selvmedbragte truthorn og bordbomber. Så kan det ikke blive andet end superhyggeligt.

Nytårsaften for singler 2013 i København

De københavnske singler har som altid flere single-nytårsfester at vælge mellem. Vi nævner her to events med forskellig profil:

Radisson Blu hotellerne kan du holde et brag af en nytårsaften i en international atmosfære. For singler er især RunningDinner.dks nytårsfest på Radisson Blu Falconer på Frederiksberg interessant. Der dækkes op til 1000 festglade singler mellem 26 og 54 år. Du bestemmer selv, om du vil komme til spisning eller nøjes med dansen og champagnen.

Samme model gælder for den mere hyggebetonede Nytårsfest for singler med fri bar i Tårnby Selskabslokaler. Her inviteres der 250 singler til spisning og yderligere 200 singler til dans og drinks efter kl. 22.30

Der er således single nytårsfester for enhver smag for både jyske og sjællandske singler. God fornøjelse!

>> Find en nytårsdate allerede nu - på be2!

 
Satisfied Users