Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Online = lykkelig ... via kommunikation, shopping og dating

Internettet får tit skylden for alskens ulykker såsom stress, afhængighed, fysisk inaktivitet, museskader osv osv. Men i Time.com kunne man sidste måned læse en artikel med overskriften "Is the Internet the Secret to Happiness?" (Er internettet nøglen til lykke?). Det viser sig nemlig, at tiden brugt online kan gøre dig lykkelig! Og det gælder ikke kun online dating, hvor der dog naturligvis helt konkret er en større chance for det ;-)

online adgang gør dig lykkeligDet er britiske forskere ved The Chartered Institute of IT, kendt som BCS, der har fundet en forbindelse mellem internettet og vores velbefindende og dermed følelsen af at være lykkelig. Undersøgelsen bygger på data indsamlet fra 35.000 personer verden over i perioden 2005-2007.

Nogle bliver dog mere lykkelig end andre ved at have online adgang: lavindkomstgrupper, folk i udviklingslande samt, overraskende nok, kvinder! For de to første gruppers vedkommende kan grunden være den øgede følelse af (online) frihed, kontrol over - og indflydelse på - deres liv, faktorer der tilsammen gør en person mere tilfreds og lykkelig. For kvindernes vedkommende mener denne blogger, at kvinder afgjort nyder friheden til online at kunne researche, planlægge og shoppe - samt ikke mindst gå på dating. Det er et faktum, at især seniorkvinder er hurtigere til at gå på online dating end mændene, som skal tage sig lidt mere sammen. Online webshops giver os alle mulighed for at undersøge markedet, før vi køber, og derefter vælge frit. Du kan ydermere blive bekræftet i dit rigtige valg via online anmeldelser, hvilket igen skaber en følelse af sikkerhed og gør dig endog mere lykkelig for købet. Den helt store grund til, at netop en kvinde skulle føle sig mere lykkelig ved at kunne gå online, er dog ifølge forskerne det sociale aspekt. Det er oftest kvinder, der er familiens led til samtlige sociale netværk. E-mails, chats og anden online kommunikation er blevet helt essentielle elementer i vores kontakt til omverdenen. Det er svært at forestille sig at kunne være lykkelig uden disse ting i verden af i dag. På online dating sker al kommunikation også via e-mails på selve dating sitet, og hele branchen blomster netop i kraft af folks øgede online adgang og udbredte brug af online tjenester. At man så oven i købet ofte finder én at blive lykkelig sammen med er det ekstra plus, der gør online dating til den foretrukne dating form i dag. Det er nemt, hurtigt og papirløst. >> De blev lykkelige via online dating. Vil du også gerne finde lykken?
Satisfied Users