Find dit livs kærlighed på be2!

Tag på single weekendophold med aktive +40 singler i ANS!

Aktive Nordjyske Singler, ANS, har eksisteret i nu 10 år og er en gruppe aktive +40 singler, som mødes på en alternativ måde, nemlig på single weekendophold i det smukke Nordjylland. De populære weekendophold for singler finder sted 3 gange om året og giver alle singler i alderen 40-65 år muligheden for en rigtig god oplevelse i selskab med 50-60 andre aktive singler. Normalt er der ca. 10 nye deltagere ved arrangementerne.

Ingen single weekendophold uden singlefest

Hvert single weekendophold byder naturligvis på fester, i dette tilfælde både fredag og lørdag aften, så alle singler har masser af tid til at møde nye mennesker. Om lørdagen er der normalt live-musik. I løbet af lørdagen er der forskellige kulturelle aktiviteter som f.eks. foredrag, besøg ved seværdigheder, guidede gåture mm. Motion og kultur er en fast del af programtilbuddet på et ANS weekendophold, så der skulle nok være noget for alle typer +40 singler.

Bedre end et højskoleophold

Det praktiske deles man om, så alt i alt minder et single weekendophold med Aktive Nordjyske Singler lidt om et højskoleophold - blot med den store fordel, at du er sammen med folk som dig selv: aktive singler mellem 40 og 65. Og at være sammen om pligterne udbygger bare fællesskabet og hyggen. Denne alternative form for singlearrangement kan altså kun anbefales!

>> Hvis du ikke kan tage til Nordjylland, kan du finde aktive +40 singler på be2!
Opret GRATIS PROFIL nu!
Kvinde Mand
Kvinde Mand
Udfyld venligst alle dine data

Ved at klikke på knappen ovenfor erklærer du dig enig i de "Generelle Vilkår og Betingelser" og reglerne om "Databeskyttelse".