Sikkerhedsside

Press image

Hvad gør be2 aktivt for din sikkerhed?

1. AI-analyse

Allerede i registreringsprocessen bruger vi kunstig intelligens (AI) til at opdage medlemmer, der er ude på at svindle. Denne AI er en algoritme, der bruger maskinlæring til at finde og rapportere mistænkelige aktiviteter (f.eks. phishing*, sexafpresning*, svindel* osv.).

2. E-mailsikkerhed

Alle medlemmer skal bekræfte deres e-mailadresse for at kunne bruge vores datingplatform. Hvis det ikke sker, bliver forbindelsen ikke bekræftet, og vedkommende vil ikke blive vist på et andet medlems matchliste.

3. Verifikation og manuel test

Vi lægger stor vægt på vores veluddannede medarbejderes manuelle verifikation af profiler og fotos. Det sker i form af tilfældige stikprøveverifikationer og rapporterede profiler. Hvis profilerne viser sig at være mistænkelige, bliver de blokeret og yderligere undersøgt eller slettet.

4. SSL-kryptering

Vores servere er SSL-krypterede af hensyn til din sikkerhed. Vær altid opmærksom på, om der er et SSL-certifikat i browserens adresselinje øverst til venstre.

5. Medlemmernes aktive deltagelse

Har du bemærket noget mistænkeligt? Er der noget, der virker forkert? Er der en profil, der virker mistænkelig, som vores AI og manuelle tjek ikke har opdaget? Så rapporter profilen til os hurtigst muligt!

Som medlem har du mulighed for at rapportere andre medlemmer, hvis du har mistanke om bedrageriske aktiviteter som f.eks. phishing*, svindel* eller sexafpresning*. Alle aktiviteter, der ikke er i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser, som skal læses og accepteres af alle medlemmer, kan og bør rapporteres.

Det er meget nemt at rapportere et medlem. Klik på "Rapporter medlem" lige under profilfotoet for at starte rapporteringsprocessen. Rapportering foregår anonymt og behandles fortroligt. Det rapporterede medlem får aldrig at vide, at du har rapporteret vedkommende.

Hvis det skulle ske, at du bliver nødt til at melde en sag til politiet, hjælper vi dig og bidrager til politiets efterforskning, så godt vi kan.


Hvad kan du aktivt gøre for din egen sikkerhed på be2

1. Lad være med at skifte platform

Bliv på be2 for at kunne kommunikere sikkert med dine match og partnerforslag. Lad være med at skifte fra be2 til tredjepartssites eller chat-apps som f.eks. private e-mails, Skype, WhatsApp osv.
Du bør kun bruge disse platforme, hvis du har fuld tillid til den anden person. Men det er bedst at blive på be2, hvor al kommunikation kan spores. Det minimerer risikoen for snyd, svindel, sexsvindel og phishing.

2. Lad være med at udlevere personlige oplysninger

Dine data er sikre hos os. Alle dine personlige oplysninger er værdifulde, og du bør behandle dem med den største forsigtighed, uanset om det drejer sig om dit kælenavn, dit telefonnummer eller din e-mailadresse. Giv aldrig disse oplysninger til fremmede eller til nye bekendte.
Hvis du på trods af vores advarsel, vælger at give dine personlige oplysninger til andre, er det på egen risiko. be2 er ikke ansvarlig, hvis du giver dine personlige oplysninger til andre.

3. Tjek jævnligt, om du bruger den rigtige be2-hjemmeside

Sørg altid for, at den korrekte be2-URL med SSL-certifikat er synlig i browserens adresselinje øverst til venstre. Klik aldrig på links, du får tilsendt i chats. Hvis et medlem insisterer på at få dine personlige oplysninger eller ønsker, at I fortsætter uden for vores platform, skal du betragte det som et faresignal og være ekstra forsigtig. Vi kan ikke kontrollere, hvad der sker uden for vores platform.

4. Sådan opdager du straks svindel, sexafpresning og phishing

Det er ikke nemt at forsvare sig mod alle disse teknikker, men der er nogle faresignaler, man kan være opmærksom på.

Phishing*

Det første skridt er, at der fiskes efter adresser. Det sker som regel via links, der ikke kan dekrypteres på forhånd og er blevet forkortet af tjenester, der forkorter links. Kontroller i sådanne tilfælde altid hele URL'en, og klik ikke på ukendte links.

Svindel*

Svindelnumre går som regel ud på at narre penge fra dig. Det kan foregå på forskellige måder. Svindleren lader ofte som om, han er ridderen på den hvide hest, eller hun er den uskyldige prinsesse, for at få offeret til at forelske sig. Den første fase er overdreven romantik. Det varer normalt nogle uger. Formålet er at få fat i personoplysninger som f.eks. telefonnumre og lignende. Denne fase efterfølges som regel af en anmodning om penge, typisk et lille beløb, på grund af et uheld, fordi man har tabt sin pung, eller der er opstået en nødsituation. Når svindleren har fået det første beløb, begynder vedkommende pludselig at bede offeret om større og større beløb. Altid med et løfte om, at pengene bliver betalt tilbage. Det sker desværre aldrig, og svindleren forsvinder ganske enkelt med offerets penge.

Sexafpresning* – Afpresning med fotos og videoer

Ved sexafpresning bliver offeret afpresset. I den første fase opbygges der tillid. Denne tillid udnyttes til at skaffe nøgenfotos, nøgenfotos af masturbation eller sex, nøgenvideoer eller endda sextapes med offeret. Dette materiale bruges senere til pengeafpresning af offeret. Send aldrig sådanne filer til fremmede. Vær altid forsigtig.


Onlinesikkerhed hos be2

Vi gør hele tiden alt, hvad vi kan, for at forhindre svindlere i at blive registreret på be2. Da cyberkriminelle har ubegrænsede IP'er (loginadresser) og e-mailadresser, kan selv en sikker portal som be2 ikke forhindre alle login. Vi er desværre ikke alene, for der foregår svindel på alle datingplatforme, datingsites og onlinetjenester.

Sikkerhed har altid førsteprioritet hos os. Vi er altid på forkant med teknologien, fordi onlineverdenen står over for nye udfordringer hver dag. Vi satser hårdt på at bekæmpe onlinesvindel på vores datingsite, og det er noget, vi gør sammen med vores medlemmer.Vi opfordrer dig til at være forsigtig og ikke give personlige oplysninger til andre. Gennemfør kun chats og samtaler på vores platform.

Tak.

Dit sikkerhedsteam hos be2.

Note: we do not provide our service to customers with Luxembourg residence. If you are a Luxembourg resident you're not allowed to register for the service.