Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Date

  • Videnskabelig be2 personlighedstest
  • Ukompliceret kontaktanmodning
  • Date seriøst! Prøv be2!

Date på dansk

Har du før været på date ? Tja, hvad vil det egentlig sige at date ? Det er et forholdsvist nyt begreb i Danmark og kommer – som så meget andet - fra USA. Herhjemme brugte vi førhen mere udtryk som ”at komme sammen” eller “have fyr eller pige på”. En ”date” indebærer, at man sætter en aftale op, typisk en aften ude i byen med middag og/eller en event. Det betyder ikke nødvendigvis, at man kommer hjem til sin ”date” bagefter. Verbet at ”date” betegner altså den formaliserede, indledende periode, hvor et par lærer hinanden at kende, inden de bliver officielle kærester. Danske unge sprang ofte denne periode over. Man kunne naturligvis godt ”invitere en pige ud”, men det var som regel ikke over en længere periode. Efter den første gang stod det som oftest klart, om man nu var ”kærester”, d.v.s. om man ”kom sammen”. I Danmark har vi tradition for at komme i hinandens hjem helt fra starten af i et kæresteforhold. Der er altså ikke det samme behov som i USA - og i mange andre, mere konservative lande – for at mødes på ”date” ude i byen, hvis man hellere vil hygge derhjemme.

Singler med kærester på sidelinjen

Når begrebet “ dating ” alligevel har vundet indpas også herhjemme, skyldes det dels, at begrebet bruges i betydningen “at gå ud” som par. Man kan altså sagtens tage på ”date” med sin mangeårige kæreste eller viv. Derudover skyldes det, at antallet af singler er steget stærkt og nu udgør ca. halvdelen af alle danske husstande. Det vil sige, at der er et ekspanderende marked for dette segment af permanente, potentielle ”datere”. Det spænder vidt over det store udbud af fysiske og virtuelle ”dating events”, ” dating sites ” og ”dating tips”. Men også single -livsstilen med at være ”på evig date” lagrer sig ubevidst i vores bevidsthed som den ideelle tilstand via TV-serier som ”Sex & The City”. Man får indtrykket af, at det er mere in at være single og på date end forlovet og i sikker havn. At nogle singler slet ikke har lyst til at finde sig en fast kæreste og forlade denne evigtvarende ungdom er nemt at forstå.

Date : Klar til en seriøs partner? Så har vi et match klart til dig - på be2!

Men før eller siden savner vi en partner . Og vel at mærke ikke blot en partner som de utallige dates, vi allerede har oplevet. Vi vil have en idealpartner, en soulmate , et match der komplementerer os fuldstændigt. Dagens singler er selvbevidste og krævende, og det er ikke så mærkeligt. De har ofte flere års erfaring med den ene date efter den anden og har opbygget en ekspertise på området. På det punkt kan det være svært at finde den helt rigtige partner og det perfekte match. Er du nået dertil, hvor du er træt af alt det sjove og uforpligtende? Vil du gerne date mere seriøst? Så skulle du prøve matchmaking , den nye form for dating! Og ligesom mange andre danske singler i samme situation kan du prøve det på be2! Lær dig selv at kende lidt bedre med personlighedstesten, der er gratis! Opret en profil og svar oprigtigt på spørgsmålene om dig selv, din personlighed, dine ønsker og drømme – naturligvis også gratis. Modtag din partnerliste og beslut så, om du vil tage det endelige skridt. Se efter, om dit match måske venter på dig – du kan vælge at være alene, men du kan også vælge at ”be2”! Date nu!

Satisfied Users