Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Datingsites

  • Hvilket site passer dig?
  • Hvilke type kvinder foretrækker du?
  • Prøv be2 dating site – for selvbevidste, seriøse partnere!

 

Datingsite be2 : Det er mændende, der jager!

Der er danske dating sites for alle aldre og alle typer singler. Om du er yngre eller ældre, til det hurtige eller mere seriøse. På alle dating sites er det dog mændene, der jager kvinderne. Lad os derfor tage den typiske bruger af datingsites og se det fra en singlefyrs synsvinkel: Der er tilsyneladende en fast rollefordeling med mændene som sælgere og kvinderne som købere. De fleste dating sites har et overtal af mænd, som også er de aktive og opsøgende. Kvinderne bliver derimod bestormet og kan tillade sig at være mere selektive. Singlefyre bør altså satse med omhu.

Dating sites for korte, hurtige dates

Yngre singlefyre til det korte og uforpligtende kan prøve dating sites som Scor.dk: et primært erotisk site, hvor en grundig profiloprettelsesproces frasorterer de helt useriøse. Hovedformålet ligger dog klart. Er fremgangsmåden for kontant, men ønsker du stadig noget uforpligtende, er dating sites som Netdate.dk og Netdating .dk mere dig. Platformene er forskellige: Netdate.dk’s målgruppe kan mistænkes at være dem, der finder Dating.dk lidt for voksent (ejeren er den samme). Netdating.dk var indtil for nylig gratis, men er nu med i gruppen af betalingspligtige datingsites . Der er dog stadig mange useriøse profiler, og udbuddet af kvinder kan forekomme uoverskueligt.

Dating.dk er størst blandt de danske dating sites. Den er betalingspligtig og mere seriøs end de ovenstående dating sites og har en højere gennemsnitlig medlemsalder. Det er dog stadig en platform, hvor succes forstås som mange, hurtige dates. Det samme gælder for Firstdate.dk: det eneste af samtlige datingsites, som udlover ”mødegaranti” inden for 6 måneder! Dette i sig selv virker urealistisk og lidt kommercielt.

be2 datingsite matchmaking – bedre partnerudvalg!

Er du en voksen singlefyr, der vægter partnerudvalget frem for antallet, er det internationale matchmaking -site be2 et af de datingsites, du bør prøve. Her sparer du tid og energi på ikke selv at skulle søge, finde og derefter kontakte i flæng. Du vil i stedet modtage en afgrænset, nøje udvalgt partnerliste. be2 hører til i gruppen af dating sites, der er for alle aldersgrupper, også de modnere. Platformens profil er seriøs, og der opfordres til udførlig profiludfyldning frem for hurtigt blikfang og scorebilleder. I modsætning til de ovenstående datingsites er fokus på dybdegående kommunikation. Der loves altså ingen omgående dates, men derimod rig mulighed for at fortælle om dig selv samt lære dine partnere at kende.

Hvis du ikke har prøvet matchmaking før, så prøv det af: Tag den gratis personlighedstest og lær dig selv at kende først! Opret en profil og benyt din nye viden til at fortælle dine partnere, hvem du er! Modtag din partnerliste og vurder, om det er noget for dig. Synes du også livet er fort kort til at spilde tiden på hurtige scoringer og dates? Så prøv be2 matchmaking!

Kærlig hilsen,
be2 datingsite

(be2 datingsite in Netherlands)

Satisfied Users