Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Kæreste

  •  ”Helst om kærlighed ” … vi er mange, der stadig leder efter en kæreste.
  • Hvilken slags kæreste søger du selv?
  • Med be2 bliver du hjulpet et stykke på vej.

Kæreste for livet eller ... ?

At have en kæreste er noget af det dejligste, der findes. Lige så nemt det er at fastslå, lige så svært er det at finde den helt rigtige kæreste ude i den virkelige verden. Vi har alle prøvet at synes særligt godt om én, der så bare ikke gengælder de kærlige følelser. Forelskelse rammer nemlig helt tilfældigt og ugennemtænkt. Sommetider falder vi for udseendet, til andre tider for personen indeni.

På en eller anden måde formår de fleste at finde en kæreste, men det sker sjældent planlagt. Nogle forhold holder livet ud, mens andre kun varer en periode. Alle forhold bidrager dog til at udvikle os, både som kæreste og person, og hjælpe til at forme os som den, vi er lige nu og her.

Hvad er en kæreste? Find ud af det på online dating!

Den bevidste, moderne måde at finde kæresten (for livet eller for vinteren) på går via online- dating . Men er et forhold arrangeret gennem netdating virkelig så anderledes end et ”real life”-lykketræf? Selve udgangspunktet er helt afgjort gunstigere, ja! Men hvordan forholdet senere udvikler sig med lige din kæreste , er naturligvis helt op til parterne selv.

Vi her hos be2 mener, at alle skal have mulighed for at finde en kæreste for livet, men at det naturligvis er op til det enkelte par, hvordan de vil udvikle et givent forhold, og hvor længe de ønsker at holde forbindelsen med deres kæreste.

En kæreste kan simpelthen være en god ven, du kan opleve livet sammen med i den fase, du nu engang befinder dig i. Det kan også være lige den person, der kan give dig den støtte, du har brug for i svære stunder. Dette ser vi hos be2 som mere end tilstrækkelig grund til at hjælpe singler i hele Danmark med at finde en kæreste, der passer til netop dem. Større gave kan næsten ikke gives.

Kæreste | Dating på den nye måde, dating på be2!

På de almindelige online-datingplatforme er det ikke nemmere at finde den rette kæreste end i virkelighedens mylder. Det er svært at få et overblik, når man først skal kæmpe sig gennem de mange profiler, som slet ikke er éns egen type. Derfor tror vi i meget højere grad på matchmaking : Forskellen fra online-dating er, at det som matchmaking-firma er os, der foretager forhåndsudvælgelsen for dig. Du bliver altså kun præsenteret for personer, der matcher din personlighed eller dine præferencer. Der er derfor garanti for fælles konversationsemner og interesser, der kan uddybes over en fælles snak eller en forhåbentlig senere date . Dette er langt fra tilfældet ved den gængse online-dating, hvor du ofte kun har et navn og et billede at gå ud fra.

Når du vælger at søge en kæreste her hos be2, vil vi sørge for, du kommer i kontakt med mange personer, der matcher din personlighed. Hvem du derefter vælger at kommunikere eller udveksle billeder med er helt op til dig. Vi ønsker at give dig det bedst mulige udgangspunkt for at starte en direkte og personlig kommunikation med de foreslåede partnere. Vi tilbyder derfor medlemmerne rigeligt med fritekstplads på deres profiler, så personerne bag virkelig kan skinne igennem.

Det er altå dit eget valg, om du vil give matchmaking et forsøg. At lave en profil hos os er under alle omstændigheder gratis, så du løber ingen risiko. Derimod vil du få en liste af potentielle kærester fra hele Danmark, og så er det op til dig! Test be2 i dag - måske er kærligheden der i morgen … .

Med venlig hilsen be2.

Satisfied Users