Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Kærlighed

  • Vi søger alle kærlighed – men den kommer sjældent selv og banker på vores dør.
  • be2 gør det lidt lettere for dig at finde kærlighed.
  • Hos os finder du dem, der også søger den samme kærlighed som dig!

Kærlighed giver aldrig op, det skal du heller ikke!

Hvem vil ikke gerne finde den kærlighed, der giver livet indhold? Det kan ingen vist sige sig fri for. Hvorfor sker det ikke altid? Hvorfor skal det være så svært at finde kærlighed? At få hengivenhed og kærlighed er et fælles mål for alle mennesker. Dog søger vi alle noget forskelligt hos en partner . Samtidig forandrer vi os jo også selv med tiden. Derfor er det kun naturligt, man når til et punkt i sit ( single -) liv, hvor man søger noget andet - men måske ikke er klar over, hvad man præcis søger, hvad angår en ny partner og en ny kærlighed. Hvilket ikke ligefrem gør jagten på den nye kærlighed mere målrettet og succesfuld.

Stillet over for disse omstændigheder giver alt for mange alt for hurtigt op i deres søgen efter kærlighed. I stedet stiller de sig tilfreds med tingenes tilstand. Det er vi naturligvis ikke tilfredse med her på be2. Hvis motivationen ellers er der, men tiden og kræfterne ikke rækker til den endeløse kø af tvivlsomme dates, før det til sidst ender med kærlighed, er der hjælp at hente.

Enhver single kan finde kærlighed på be2

Vi har gennem årene læst flere historier om kærlighed end de fleste. Mange par har fundet kærlighed og hinanden gennem be2, og det glæder os lige meget hver gang. Vi ønsker dem alle held og lykke i deres fælles fremtid – i vished om, at de som be2 matches passer godt sammen. Ofte beretter medlemmerne uventede historier om deres kærlighed. Eksempelvis boede et par i halvtredserne i hhv. Ebeltoft og Helsingør, og ingen af dem havde tænkt sig at flytte … men kærlighed ændrer som sagt alt. Andre eksempler er tidligere bekendte eller sågar ekskærester, der finder sammen igen – uden først at kende deres partners baggrund. Kommunikationen via deres be2 profiler gav dem en ny chance for at lære hinanden dybere at kende og genfinde den tabte kærlighed. Mange og uventede ting sker, når folk søger kærligheden, men vi gør det lidt lettere at finde den kærlighed, der passer til dig.

Vi ser det som en betroet og fornem opgave at hjælpe dem, der ikke er helt klar over, hvilken kærlighed de søger. Udsendte partnerforslag er nemlig ikke kun baseret på formelle søgekriterier som område og alder, men i højere grad på, om parterne har noget tilfælles på et personligt plan. For lige så dejligt det kan være at møde nye, spændende mennesker, lige så rart er det rent faktisk at have noget at snakke om og føle, man har mødt en, man deler værdier med.

”Find selv kærlighed, en date eller en kæreste - på be2!”

Kvinder har generelt en større tiltro til, at et godt match på det personlige plan kan øge chancen for at finde mere varig kærlighed sammen efterfølgende. I dag udgør kvinder mere end 50% af medlemsskaren på matchmaking -sites verden over. Samtidig gør anonymiteten ved matchmaking denne søgeform attraktiv for kvinder, som ofte gerne vil skabe en mere direkte og personlig kontakt til nogle få partnerforslag frem for overfladisk kontakt med mange forskellige. God og åben kommunikation er alfa og omega for et vellykket parforhold, og vi på be2 giver derfor medlemmerne rig mulighed for at fortælle frit om deres personlighed og holdninger på deres profiler.

Så hvis du hører til dem, der egentlig havde givet op, skulle du måske tage chancen på ny? På be2!

Med venlig hilsen be2.

Satisfied Users