Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Kvinder

  •  Kvinder vil have en partner , der også er en soulmate .
  • Via netdating får de seriøse partnere og dybere kommunikation.
  • be2’s kvindelige medlemmer får det, de vil have. Prøv selv, opret en profil!

Kvinder vil have mænd, men ikke hvem som helst.

Hvilken slags partner vil danske kvinder have? Hvad går de efter, og hvordan? Hvordan vælger de dating -sider? Hvad er vigtigt ...?

Vi har baseret på et udpluk af vore mange Succeshistorier sammenfattet nogle tendenser, der går igen hos kvindelige medlemmer på be2:

For det første er kvinder mere varsomme, når de dater. De går langsomt, men sikkert til værks: De har en ret god ide om, hvad de ønsker, men er stadig forsigtige i begyndelsen og bryder sig ikke om en alt for direkte tone eller at være tvunget til at ”udstille” sig selv med portrætfoto fra starten af. For det andet lægger de vægt på kommunikationen: både den skriftlige via mailboxen og den mundtlige i telefonen eller på selve daten. Kommunikationen må gerne udvikle sig og have et dybere aspekt. For det tredje er det vigtigt for kvinderne, at de matcher deres partner på et personligt plan: at de føler sig trygge og i harmoni. De søger en soulmate og en god ven ud over det rent fysiske forhold mellem kvinde og mand.

Kvinder på netdating vælger andre dating-sider end mænd.

Baseret på vore kvindelige medlemmers feedback kan vi se, at mange kvinder faktisk er skeptiske over for netdating. De prøver det dog af, hvis de får det anbefalet af veninderne. De føler sig ofte overvældet af de mange dating-sider på markedet. Mange nævner som grund til, at de netop fik succes på be2, at der var aldersmæssigt større spredning og især en større gruppe af singler i 30’erne, samt at man hos os kan være anonym og ikke er tvunget til at lægge et billede på med det samme. Derudover nævner nogle kvinder, at sitet synes mere sobert og diskret end nogle af de mange sites, hvis succeskriterium er hurtige dates frem for holdbare forhold. Som en generel fordel ved netdating får vi at vide, at mange kvinder møder en helt anden type mænd på nettet, end de normalt ville være faldet over – og faldet for – ude i byen. Simpelthen fordi de lærer hinanden bedre at kende, før de mødes, og ikke bedømmer alene på udseende og umiddelbare væremåde.

Mange kvinder har fundet deres soulmate på be2!

Det seriøse aspekt er altså meget vigtigt for kvinder, der dater. Og netop her skiller be2 sig ud ifølge mange medlemmer, som synes, ”det er rigtig let på be2 at finde nogen, der er seriøse og ønsker en kæreste eller livsledsager”. Fordi be2 udbyder matchmaking og ikke bare er en simpel dating-platform, finder medlemmerne det nemmere at finde en partner, der svarer til deres forventninger og som seriøst søger en åndsfælle - ikke bare en kæreste. Således lyder en typisk personlig hilsen på en mandlig profil: ”Jeg søger ikke en at gå i seng med, men en at vågne op med”. For kvinder er alfa og omega derudover, at man stemmer overens på det åndelige plan: at man er soulmates. Et citat fra en af vore love stories lyder således: ”det føltes fuldstændig som at være kommet hjem efter mange år. At komme tilbage til en åndsfælle, som man havde været adskilt fra i mange, mange år.”

Satisfied Users