Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Mænd

Mænd søger kvinder - men hvordan?

Single , mand og på jagt efter en kæreste ? Så kender du garanteret også til, at det kan være svært for mænd at gennemskue kvinder . Det allerførste problem er dog at gennemskue, om de piger du møder, faktisk er singler og derved værd at gå efter i første omgang. Med inspiration fra FRI giver vi mænd lidt hjælp til selv-hjælp på det punkt:

Første tip: Kvinder , der flirter åbenlyst med andre mænd, er sandsynligvis åbne netop fordi, de er singler . Det gode er, at de så sikkert også er åbne over for dig! Det negative kan være, er at de måske er LIDT for åbne over for alle og enhver. Så pas på med at forlade dig på dette kriterium alene. Andet tip: Hvis hun holder direkte øjenkontakt med mænd uden at slå blikket ned, er det et sikkert tegn på interesse. Du kan godt vove dig over og få munden på gled, hvis hun har stirret ugenert på dig i flere sammenhængende sekunder i træk. Tredje tip: Kvinder, der snakker meget og livligt med de mænd, der er omkring hende, savner måske netop en mandlig konversationspartner i dagligdagen, d.v.s. hun er sikkert single . Bland dig blot i flokken og gå ikke glip af din egen chance for at få et par ord indført!

Mænd - kvinder længes efter en kæreste …

Fjerde tip: De kvinder, der kigger længselsfuldt efter andre par, mangler ganske givet netop dét aspekt i deres eget liv: nemlig mænd at danne par med. I det tilfælde er det om at gribe dagen og træde til som galant gentleman! Femte tip: Konstante, urolige berøringer under samtalen kan tyde på en generel længsel efter mere fysisk kontakt. Hvorfor lade hende nøjes med at rode sig i håret eller røre dig let på armen? Tilbyd hende gerne en tryg favn.

Sjette tip kan godt være lidt tricky: Kvinder, der uopfordret betror dig deres livshistorie og ugeskema, skal du være lidt på vagt overfor. Jo, de savner sikkert en at dele netop de dele med, men overvej lige, om det skal være dig! De kan være nemme ofre for mænd, der går ind i et forhold på falske præmisser, men her gælder det måske netop om IKKE at udnytte situationen.

Mænd, der er til netdating på jobbet - date en kollega? Tjek hende først på be2!

Syvende tip: er du tiltrukket af din kollega … så tjek hende lige ud på netdating først! Træd lidt varsomt og find ud af så meget som muligt om hende på forhånd via hendes netdating profil. Du kan endda gøre ligesom flertallet af danske singler: gå på netdating i arbejdstiden! Undersøg, hvad hun godt kan lide, og hvad hun bryder sig mindre om. Er hun en erfaren dame med mange net-bejlere eller en uskyldig netdating novice?

Drømmer hun om mand og børn eller overlevelsesture i Alaska? Opret selv en profil og lad hende vide noget om dig. Hvor? Ja, hvorfor ikke gøre, som mange andre singler har gjort: opret en profil på be2 og se, om du også får den samme succes, som mange heldige singlefyre og mænd har haft før dig. Og hvis du nu finder ud af, det alligevel ikke er din kollega bag profilen? Ja, så har du desto flere optioner at vælge imellem ;-) Tilmeld dig i dag, tag personlighedstesten og find hende så!

Satisfied Users