Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Match

Er du sammen med det rigtige match?

Er du i parforhold? Måske endda et langvarigt ét? Ét, der har overlevet både sidespring og kriser? Kan du svare ja til det, burde du stoppe op og overveje endnu en ting: nemlig om din partner overhovedet matcher dig? Han eller hun gjorde det sikkert, da I var nyforelskede kærester … eller også bildte I jer det i hvert fald ind. Forelskelse gør som sagt blind, og det er langt fra sikkert, I har udviklet jer i samme takt. Og hvis du stadig ser jer som et godt match, på hvilke punkter passer I så sammen? Er det mest det praktiske, økonomiske og familiemæssige, der binder jer til hinanden? Er lidenskaben og gnisten stadig intakt? Drømmer du inderst inde om en helt anden type partner eller parforhold? Deler I overhovedet jeres drømme med hinanden? Eller går du rundt i det skjulte med en hemmelig fantasi om en date med din kollega?

Match | Er din kæreste blevet din kollega?

Hvis det er noget, du genkender, burde du seriøst genvurdere værdien af dit aktuelle parforhold. Er I snarere partnere i familien A/S end kærester? Hvornår gav du sidst kvinden i dit liv en gave af ren og skær kærlighed ? Gik du snarere ud fra en ønskeseddel, der mest af alt lignede en husholdnings-mangelliste? Hvornår inviterede du sidst manden, du deler bord og seng med, på en romantisk date? Var aftenerne med fodbold, børnepasning og overarbejde bare i flertal? Og hvad med de mere intime krydderier i parforholdssuppen? Hvem betror du dine hemmelige drømme til - din partner derhjemme eller din bedste ven? Husker I at snakke sammen kun - og om - jer to? Eller foregår kommunikationen sjældent på et følelsesmæssigt plan? Lytter I ikke længere til hinandens behov og ønsker?

Match | Tid til at finde en ny partner?

Hvis du er kommet hertil og stadig må nikke indrømmende til det meste, er det måske på tide at gå single igen og finde sig en ny kæreste . Muligvis en ny livsledsager, hvis du er så heldig at finde det helt rigtige match. Hvis du ikke hører til blandt de heldige, hjælper vi på be2 matchmaking dig mere end gerne. Vores mission er nemlig at matche dig med den soulmate , du kan dele dine drømme med – fordi jeres drømme går i samme retning! Vi vil gøre alt for at finde dig et match, der deler samme indstilling til livet og til tingene generelt. Et godt match skal dog ikke være en klon af dig selv. Vi kunne ikke drømme om at tage spændingen ud af dit fremtidige parforhold. Derfor vil du også få tilbudt partnerforslag, der måske er lidt på kanten af dine forventninger. Vi vil komme med tilbud, men du bestemmer naturligvis selv.

Du behøver selvfølgelig ikke tage springet. Du kan også vælge blot at blive og ikke foretage dig noget. Du vælger selv din partner. Du vælger selv dit liv. Klik, når du er klar.

Satisfied Users