Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Matchmaking

  • Målløs søgen efter en partner ?
  • Frustreret med diverse datingsites?
  • Prøv be2 matchmaking og find den kæreste, du savner!

" Matchmaking " – en gammeldags disciplin, der er vækket til live igen.

Som så mange andre kvinder og mænd har du på et eller andet tidspunkt overvejet eller ligefrem afprøvet online- dating . Men jagten på den rigtige er bare ikke lykkedes … af mange grunde. Try matchmaking with be2.

Online datingsites præsenterer dig for en endeløs liste af profiler ... uden en ærlig chance for at vide, hvem det overhovedet er værd at skrive til. Straks efter at have smækket dit profilbillede på vil du derudover kunne opleve at blive bombarderet af beskeder fra alle mulige, som ikke nødvendigvis deler dine interesser. Hvis du så endelig beslutter dig for at gå ud på en date med en af dem, viser det sig tit, at I faktisk intet har tilfælles.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, er du langt fra alene!

Mange før dig har været i samme situation. Derfor opstod “matchmaking” – som et alternativ til dem, der søger mere end blot en ven for en aften. Det er til dem, som er trætte af email-bombardementet og som værdsætter anonymitet i deres søgen efter den perfekte partner.

Matchmaking har eksisteret i mange år. Vi kender alle til, at man som single bliver introduceret for diverse partnerforslag af familien eller i omgangskredsen. Intentionen er naturligvis god nok, men det er ikke altid det bedste match , der kommer ud af det. Vi har taget denne metode nogle vigtige skridt videre og baseret vores matches på en videnskabeligt bevidst analyse af din personlighed.

Matchmaking – find den rigtige kæreste hos be2. Bliv medlem i dag.

“Matchmaking” er for alle – men metoden er anderledes. Når du tilmelder dig, gennemgår du en personlighedstest, hvis resultat giver dig et fingerpeg om dig og din potentielle, ideelle partner. Derefter bliver du præsenteret for en liste af de personer, der ”matcher” dig bedst på baggrund af dine svar. Efterfølgende er det helt op til dig at læse mere om personerne bag profilerne. Hvis du har lyst, kan du vælge at frigive dit billede eller skrive en besked til en af dem. Derved kommer du i kontakt med partnere, der matcher din personlighed - og som naturligvis, lige som du selv, søger en at dele livet med.

Selve personlighedstesten og profiloprettelsen er gratis. Flere bliver faktisk medlem af ren og skær nysgerrighed efter at se deres testresultat. For selv at skrive beskeder til andre medlemmer, eller se billeder frigivet specielt til dig, kræver det dog et “Premium”-medlemskab.

Dating via matchmaking – prøv be2 i dag!

Vi håber, at du vil give vores matchningstest en prøve. Vi kan tilbyde dig partnerforslag, som du matcher med … men det er kun dig, der skaber kontakten og beslutter, hvem du vil kontakte og hvem der må se dit billede.

“Matchmaking” henvender sig generelt til dem, som rent aldersmæssigt er ude over teenageårene. Andelen af medlemmer, der finder en fast kæreste , er derfor også højere end på mere udbredte datingsites. Dette afspejles selvfølgelig også i prisen.

Så hvis du søger en partner for livet, skulle du måske prøve “matchmaking” … .

Kærlig hilsen,
be2 matchmaking

Satisfied Users