Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Netdating

  • Dyrker du netdating?
  • Tag skridtet videre, prøv matchmaking !
  • Opret gratis profil på be2 og find dit match allerede i dag!

Netdating dk | nu også i arbejdstiden!

Netdating er in. Men det tager kostbar fritid. Medmindre du gør som alle andre: går på netdating på jobbet. I en undersøgelse foretaget af firmaet Zanox har det vist sig, at der klikkes på flest danske netdating-reklamer i dagtimerne. Netdatingtrafikken topper omkring middagstid og igen sen eftermiddag. Frokostpausen går tilsyneladende med netdating . Profilen tjekkes så igen lige før fyraften.
Vinterhalvåret har også højere netdatingaktivitet; de overvågede netdatingannoncer fik klart flere klik i månederne efter sommerferien, hvor vi åbenbart længes efter en partner til den grå efterårshverdag.

Spar endnu mere tid: matchmaking frem for traditionel netdating!

Den bevidste, moderne måde at finde partneren (for livet eller for vinteren) på går således via netdating dk. Her kan du frit og velovervejet angive egne ønsker og behov og derefter sammenligne med modpartens krav og forventninger. Gider du ikke spilde tid på at gennempløje 1000 profiler, er matchmaking-sites det bedste valg. På de almindelige netdatingplatforme er det nemlig ikke nemmere at navigere end i virkelighedens mylder. Overblikket går tabt, mens man kæmper sig gennem profiler af alle mulige forskellige partnertyper. Derfor anbefaler vi matchmaking: Forskellen fra almindelig netdating er, at vi foretager forhåndsudvælgelsen for dig. Du bliver altså kun forelagt personer, der matcher dig på personlighed eller præferencer. Fælles konversationsemner og interesser er derfor garanteret; og chancen for en senere snak eller date desto større. Hvilket langt fra er tilfældet ved den gængse netdating, hvor et navn og et billede ofte er alt at gå ud fra. Også på online dating er der selvfølgelig visse ting, der giver dig bedre chancer. Ekspert-tips til hvordan du får størst succes på online dating i Danmark ser du bl.a. her på bloggen samt andre steder på nettet. For at nævne de vigtigste: lav en fyldig profilbeskrivelse, upload flere billeder af dig selv og kontakt andre medlemmer aktivt. Gode netdating tips for partner søgende på nettet og nyheder for singler.

Netdating | Selvbevidste singler finder kærester på be2!

Et netdating-site, der har bidt sig fast på netdating-scenen, er be2.dk. Her findes partnere for enhver smag fra hele verden. Yngre såvel som mere modne medlemmer har haft succes på be2, som går for at være et sobert netdatingforum, stort set renset for overflødige features som virtuelle kys og blomster. Sitet har for nyligt lanceret en splinterny brugerflade med mere fritekstplads, der giver medlemmerne rig mulighed for at lade personen bag profilen skinne igennem. Derudover er kampen blevet intensiveret mod de scammere, der valgte den kendte netdatingside som deres arbejdsplatform. Med de nye ”anti-scammer”-initiativer er antallet reduceret til en brøkdel af det tidligere niveau. Log selv ind og tjek!

Når du vælger at søge en kæreste hos be2, får du altså kontakt med personer, der matcher dig. Om du vælger at holde kontakten er helt op til dig. Giv matchmaking en chance, når du går på netdating næste frokostpause. Personlighedstest og profiloprettelse hos os er selvfølgelig gratis, så forsøget er risikofrit! Derimod vil du få en liste af potentielle kærester fra hele din søgeregion, og så er det op til dig! Test be2 i dag - måske er kærligheden der i morgen … .

De bedste ønsker,
be2 netdating

Satisfied Users