Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Partner

  • Savner du en partner at gå foråret i møde med!
  • Hvem er den rette partner for dig?
  • Find ud af det på be2! Lige som mange andre før dig!

Partner til forårsfesten – tænk dig om før første date!

Safterne stiger, som det hedder. Det er tydeligt på Danmarks mange dating -sites. I naturen bliver græsset grønnere, og i vores kroppe og hjerner stiger humøret og energiniveauet. Vi vågner op af vinterhiet og vil ud og nyde luften, solen og livet. Men er du single , og vil du helst nyde det hele “à deux” ... så er det tid til at gå på forårsjagt efter en partner. Dating-sæsonen skydes altså i gang! Med forårsfrisk energi og fornyet overskud tager vi ud i det grønne og ser os vågent om efter kåde kvinder og maskuline mænd .

Næste skridt kræver mere målrettethed. En ny date tager selvovervindelse og selverkendelse – hver gang. For hvad går vi egentlig efter? Hvem er vi egentlig selv? Når dine øjne i den skarpe forårssol har fanget lige den kvinde eller mand, der ser ud til at være din drømmepartner, så stop op! Før den første date skal du nemlig tænke over, hvad du ønsker eller ikke ønsker, og hvad du eventuelt ønsker at vide mere om hos en potentiel partner. Læs mere nedenfor.

Partner | Singler er der nok af, men hvor er den helt rigtige date for dig?

Du har sikkert en idé om, hvordan din idealpartner skal være. Men det perfekte match , der lever op til det hele, findes sjældent. Gør derfor op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, både på det overordnede, men også på det mere jordnære plan.

Det kan lyde uromantisk, men hvor meget betyder penge, intelligens, humor, religion og politik egentlig ifølge dig? Og hvad med dagligdagens petitesser: irriterer det dig, hvis låget ikke er skruet ordentligt på tandpastaen? Gør dig det klart! Og husk, at kvinder og mænd er forskellige ;-)

Det allervigtigste er selvfølgelig det personlige: Hvilken slags personlighed swinger du godt med? Skal din partner være en klippe og en støtte? En muse eller inspirator? En bedste ven frem for alt? En kontant beslutningstager? Eller en, der altid føjer dig og bakker dig blindt op? Eller er det i bund og grund mest en sex partner, du søger? I så fald kan du sagtens finde en sex partner online - bare gør dig klart, om det er det, du ønsker!

Partner | Mød den rigtige kvinde eller mand på be2 - lige som mange andre har gjort før dig!

Har du overvejet disse spørgsmål? Så vil du nu kunne date langt mere mål- og selvbevidst. Du behøver ikke dømme straks, hver gang du falder i snak med charmerende mænd eller tiltrækkende kvinder. Men vurdér alligevel inderst inde, om I matcher på de vigtige punkter. For at vide det bliver du nødt til at spørge din partner lidt ud og være opmærksom på ham eller hende: Tal om de ting, der faktisk interesserer dig og prøv at vejre din modparts holdning. Drop small-talk og brug tiden fornuftigt. Mærk, om kemien er der – andet end en umiddelbar tiltrækning. Observer din partners kropssprog. Luk dig ikke inde af frygt for at give et dårligt indtryk. Så vil du nemlig helt sikkert efterlade et forkrampet og forkert billede af dig selv.

En god og anbefalet måde at lære en partner at kende på er online dating. Hos os på be2 dating og matchmaking får du mulighed for at få masser af svar om de andre singler på portalen alene via profilerne. Vil du vide mere, kan du sende en BARE spørg-quiz med en vifte af temaer lige fra parforhold til foretrukne ferieform. Gør noget godt for dig selv dette forår - meld dig på be2!

Satisfied Users