Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Piger

  • Piger ved, hvad de vil have: yngre mænd !
  • Hvis du ikke kan finde ham på Cougar Cruise, kan du gå på online dating .
  • be2 matchmaking – for piger, der tør! Sæt alderskriteriet og start din søgning.

Piger går målbevidst efter yngre fyre - Alexandra og Martin-effekten.

Det bliver mere og mere udbredt og mere og mere accepteret: At piger i den bedre alder finder sig en langt yngre partner og går uden om mænd på deres egen alder.

Man skulle ellers tro, lige børn leger bedst, også når det gælder alder. Men definitionen af et godt match har ændret sig over tid. Se blot piger som grevinde Alexandra med sin 14 år yngre fotograf Martin Jørgensen, bakkesangerinde Dot Wessman med sin 22 år yngre politiker Morten Messerschmidt eller Pernille Aalund med sin 17 år yngre tjener Søren. De er alle eksempler på, at selv kendte piger i dagens Danmark godt tør stå ved, at de går efter en ung partner. Og hurra for det! Det har altid været fuldkommen legalt, at mænd gik på date med piger unge nok til at være deres børn og endda børnebørn. Det er tegn på sund ligestilling, at trenden nu går begge veje.

Det er in for modne piger at date hot og ungt.

Et udslag af denne trend er det nye, amerikanske fænomen “Cougar Cruise”, hvilket populært sagt er et krydstogt for ældre piger, der jager yngre mænd. Den ordrette oversættelse af ordet “cougar” er egentlig “puma”, men gadesprogsdefinitionen lyder på “en ældre kvinde, der går på klubber for at score en meget yngre mand”. Og ikke kun i Danmark, men også “over there” stiger antallet af cougars. Mange mænd finder, at de mere voksne piger kan tilbyde langt mere end de alderssvarende. Det første Cougar Cruise, der sejlede ud i december 2009, var totalt udsolgt – og der var venteliste. Så succesen fortsætter med det næste cruise planlagt i maj. Der vil blive gjort stop forskellige steder på den mexikanske riviera.

Det var ellers lige ved at gå galt, da det oprindelige krydstogtselskab, Carnival, trak sig efter protester i det konservative USA. Nu har et andet selskab, Royal Caribbean, dog taget over, og de voksne pigers jagt på kuvøseguf er altså sikret lidt endnu. Arrangøren bag det kontroversielle initiativ er Singles Travel Company.

Piger finder det rette – unge – match på be2!

Her i Danmark har vi endnu ikke Cougars Cruises. Så hvor går de piger hen, som ønsker aldersmæssig spredning blandt emnerne for en partner eller en date? Tja, det nemmeste, hurtigste og mest effektive er online dating. Og inden for online dating er matchmaking den mest målrettede metode til at søge efter mænd inden for en afgrænset aldersgruppe, da et matchmaking-firma vil sammensætte en partnerliste til dig ud fra dine egne søgekriterier. Det er derfor næsten umuligt, at der ikke gemmer sig et godt match blandt emnerne i din liste.

Her på be2 online dating og matchmaking har vi set talrige eksempler på såkaldt ulige par, der fandt lykken sammen. Mange yngre mænd tilmelder sig i håbet om at finde en ældre kæreste . Så piger, kom ombord hvis I tør, og indstil aldersbarometeret til “meget yngre” ;-) Find din indre cougar og kom hjem med en date, der matcher de kendte pigers.

Satisfied Users