Find dit livs kærlighed på be2!

Senior dating

  • Singler i alle aldre på be2
  • Voksne datere kræver diskret kontakt
  • Gå på be2, hvis du er voksen nok!

be2 matchmaking for singler i alle aldre

Det kan lyde som selvros, men rosen kommer faktisk fra vores egne medlemmer. De roser os netop for at kunne tiltrække alle aldersgrupper. Et typisk be2 medlem er således i 30’erne og 40’erne og befinder sig altså midt mellem et dating site rettet mod yngre singler i 20’erne, og et decideret senior dating site .
Katrine, 33: ”Vi havde prøvet andet web- dating , men ikke noget der gav pote - der er jo så mange. Jeg prøvede Dating.dk og E-kontakt, men intet held. Syntes ikke der var noget i den aldersgruppe som jeg søgte. Vi er begge 33 år, de fleste var ældre eller meget yngre desværre. Men på Be2 var det meget mere blandet, hvad angår alder, med lidt flere i vores aldersgruppe syntes jeg.” Katrine er blot et eksempel på et medlem, der hos os fandt det dating site, der passede til hende aldersmæssigt.

Senior dating gruppen ønsker anonym netdating

Det der især har tiltrukket den mere voksne gruppe singler , det bredere senior dating segment eller dem lige under, er, at man hos os ”selv kunne vælge, hvem der skulle kunne se mit billede, og kontakt-formen var lidt mere anonym og skjult end andre netdating sites, hvor man skal udstille sig selv lidt mere.”, som et medlem siger.
Senior dating singler finder det også positivt, at vi hjælper dem aktivt med deres søgning efter en partner : Matchmaking adskiller sig netop fra almindelig netdating ved, at vi udvælger en liste af kontakt-forslag. Mange har nævnt, at det gjorde det nemt at søge, samt at de ofte følte, de passede sammen med deres kontakt-forslag. Flere fandt endda sammen med en af de allerførste kontakter og stoppede derfor ret hurtigt medlemskabet. Som de siger, så var medlemskabet dog givet rigtigt godt ud. Ellers havde de jo aldrig mødt deres store kærlighed .

Et dating site for dem, der søger seriøst.

Senior dating gruppen foretrækker ofte at tage sig tid til i ro og mag og hjemlige omgivelser at søge en partner, skrive sammen gennem en periode og lære hinanden godt at kende på et personligt plan. Også derfor er matchmaking et godt alternativ til at skulle ud i byen og lede på må og få. Flere medlemmer udtaler, at de hos os fandt en partner, de ikke normalt ville have fundet selv. I den virkelige verden er det tit udseendet og den umiddelbare væremåde, man tiltrækkes og måske blændes af. På netdating kan dette også være tilfældet, hvis det pågældende dating site har scorebilleder og hurtige aftaler i fokus.
Vores be2 dating site sætter derimod en ære i at få medlemmerne til at kommunikere og lære hinanden at kende indgående, før går ud på deres første date . Og det ser ud til at lykkes – i hvert fald at dømme ud fra vores Succeshistorier. Læs dem selv på vores website og nyd de rørende skæbner. Hvis du er single på senior dating og selv har lyst til at prøve, byder vi dig velkommen! Giv din egen skæbne et skub i ryggen, så hjælper vi dig med ”blive to”! Kort og godt: find kærligheden på be2!

Opret GRATIS PROFIL nu!
Kvinde Mand
Kvinde Mand
Udfyld venligst alle dine data

Ved at klikke på knappen ovenfor erklærer du dig enig i de "Generelle Vilkår og Betingelser" og reglerne om "Databeskyttelse".
Satisfied Users
Lyn, Sydney, 41
I was fed up looking through thousands of unsuitable profiles on other sites. With be2 it was different. My match list was easy to use and it just sent me matches relevant to my education and interests.
Greg, Melbourne, 56
I had only been on this site a short time when I met a really lovely lady. In spite of the fact that we live several miles apart, we decided to give it a go. True love knows no boundaries!