Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Single

  • Single lige som et stigende antal danske kvinder?
  • Har du prøvet online dating ?
  • Hvis ikke, så prøv be2! Registrering og profil er gratis!

Single-tilværelsen er det normale, men er den også det bedste?

Er det et problem at være single i Danmark anno 2009? Både og. Hvis man ser på antallet, er det i løbet af de sidste 30 år fordoblet, så at over 40% af alle husstande i dag består af single. Altså må det være fordi, det er det bedste … eller? At dømme efter to single i 30erne, nemlig Anne Sophia Hermansen og Morten Staberg, der i Berlingske Tidende har skrevet essays om ”Manden i 30erne – a lost case?” og ”Hvad vil kvinden i 30erne egentlig?”, er der både fordele og ulemper ved single-tilværelsen. Og én ting er sikkert: den er slet ikke så selvvalgt, som man måske skulle tro. De mange delebørn, der pendler mellem deres nu singleforældre, vidner om, at det hele begyndte med en tro på tosomheden og det fælles. En tro, der siden led skibbrud, men som stadig ligger på lur og blot venter på, at den helt rigtige melder sin ankomst.

Single | Online dating passer godt til danske singlekvinder.

Problemet er, hvordan man så finder denne person? Hvordan får en aktiv karrierekvinde, som også ofte er mor, tid til overhovedet at komme i kontakt med den lige så aktive og single karrieremand, som også gerne må være far? Og vice versa. Der er først og fremmest et rent tidsmæssigt problem i at kunne stå på udkig de rigtige steder midt mellem møder, indkøb og børnegymnastik. Dernæst er spørgsmålet, hvad og hvor de rigtige steder så er? Og hvad nu hvis den helt rigtige, der opfylder alle kravene, så aldrig kommer lige præcis på de steder og de tidspunkter, du selv har mulighed for at være præsent? Hvad nu hvis han slet ikke findes i dit eget kvarter?

Single | Mange datingsider for single-kvinder og -mænd i Danmark, be2 skiller sig ud!

Svaret er online dating. Her kan du selv vælge hvornår, hvordan og hvem, du vil kontakte. Næste skridt er valg af datingside på et voksende marked af datingplatforme for enhver smag. Der er de danske datingsider dating.dk, netdating .dk og ON.dk, men disse henvender sig især til yngre datere, som vores fiktive single-kvinde sikkert ikke tilhører. På skandinavisk plan er der Q500, hvis du gerne vil date svenskere og nordmænd. En datingside, der dækker bredt i Europa, er Meetic, der så til gengæld ikke har så mange danske profiler. Hvis man gerne vil have mulighed for at søge i både Danmark, Norden, Europa og på verdensbasis, er datingsiden be2 et godt bud. Vi antager, vores singlekvinde rejser en del, kan engelsk og muligvis andre sprog og ikke har noget imod et internationalt udbud af partnerforslag. På be2 ville hun således have et bredt udvalg af profiler at søge imellem. Hvis hun omvendt er knyttet til Danmark og endda til en bestemt region, kan hun også lave en geografisk søgning ud fra disse kriterier. Alt i alt vurderer vi, at be2 måske var værd at tjekke ud for netop en som hende.

Ikke kun singlekvinder, men også singlemænd kan naturligvis oprette en profil på be2 eller en af de andre online datingsider.

Satisfied Users