Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Soulmate

  • På be2 matcher vi dig med din soulmate.
  • Flere medlemmer fandt deres soulmate ved første date!
  • Oplev det selv! Oplev be2!

Soulmate eller blot en partner?

Savner du en soulmate? At finde blot en partner eller en kæreste er nemt nok. Der er efterhånden et utal af dating -sider for enhver smag og enhver alder. Det kan faktisk være svært at vælge, både mellem alle de dating-sider og alle de profiler, du får smidt i hovedet. Men hvis det er mere end en flirt eller et hurtigt forhold, du går efter, kniber det straks lidt mere med udvalget. Hvis du søger den store kærlighed , partneren for livet, din sande soulmate ... så skal du være lidt mere kritisk. Det er præcis på dette punkt, be2 skiller sig ud. Og det er ikke kun noget, vi selv siger. Vores succeshistorier bekræfter, at vi har formået at matche mange medlemmer med deres helt rigtige soulmate. Læs blot videre nedenfor.

Soulmate ved første date

De følgende medlems-citater er alle eksempler på nogle, der fandt en be2 soulmate: ”Alting ved vort første møde var RIGTIGT, Mit liv er blevet fuldendt siden da..”, ” vi faldt så godt i spænd, vi havde de samme interesser”, ” det her er næsten som en drøm.”, ”Der var en umiddelbar tiltrækning, og vi fandt straks hinanden”, ”vi er begge sikre på, at vi har fundet den livsledsager, som vi begge søgte, da vi gik ind på jeres hjemmesider.”, ” trods afstand ... blev vi enige om at prøve at mødes. Og lad mig bare sige, det er mit livs bedste beslutning! Jeg var ikke ét sekund i tvivl. Jeg har aldrig været så glad og følt sådan en indre glød ved at være faldet for den rette. At jeg har fundet min evige soulmate.”, ” Vi fandt hurtigt ud af, at jeres index på 100 var rigtigt. Vi var begge spændte og nervøse ... men alle spekulationer blev gjort til skamme. Timerne sammen føltes som uendelig kort tid … vi havde så meget at tale om. Vi er nu så sikre på, at vi er hinandens Soulmates, at vi flytter sammen.”, ”Ingen af os har følt før, som vi føler nu :-) A. og jeg skal giftes til sommer. Vi har det vidunderligt sammen, og har faktisk boet sammen siden vores første date . Tænk, at livet kan være så smukt og ukompliceret. Tak.” Disse er blot nogle af de citater, vi har modtaget fra medlemmer, der fandt en partner og ægte soulmate hos os.

Soulmate fundet på be2 - Hvad gør vi bedre end andre dating-sider?

Læs, hvad et af vore medlemmer siger: ”Vi havde prøvet andet web-dating, men ikke noget der gav pote - der er jo så mange. Jeg prøvede Dating.dk og E-kontakt, men intet held. Syntes ikke der var noget i den aldersgruppe som jeg søgte. Vi er begge 33 år, de fleste var ældre eller meget yngre desværre. Men på Be2 var det meget mere blandet, hvad angår alder, med lidt flere i vores aldersgruppe syntes jeg. Det var en veninde der fortalte mig om Be2. Jeg faldt for Be2, da jeg netop her selv kunne vælge, hvem der skulle kunne se mit billede, og kontaktformen var lidt mere anonym og skjult end andre sites, hvor man skal udstille sig selv lidt mere. Så jeg kan kun takke Be2 for deres eksistens…ellers havde jeg ikke fundet min kærlighed - Tak..”.
Hvad med dig? Søger du blot et forhold, eller ønsker du at dele varig kærlighed med en sand soulmate? Hvis du kan sige ja til det sidste, så prøv at gå ind på be2, tag personlighedstesten og se, hvem der matcher dig!

Find din soulmate på be2 nu! Eller lad din soulmate finde dig!

Satisfied Users