Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

be2 Premium-medlemskabet gav det rigtige match!


Rene fortæller:

En lille forsigtig forespørgsel fra Mons3 - og et lille, forsigtigt svar fra mig d. 15. maj 2009 resulterede i at vi mødtes første gang d. 23. maj, 2009... . Der var øjeblikkelig kemi mellem os. Mona havde ladet sin hund blive hjemme for at have en "undskyldning" for at afbryde mødet hvis det blev nødvendigt, men det endte med, at jeg tog med hjem til hunden - og blev til mandag morgen, hvor jeg skulle på arbejde..

Vi var sammen de næste 3 weekender. Så skulle Mona opereres - og måtte ikke være alene om natten :-) -- Jeg tilbød min "assistance" - og siden har vi sovet sammen hver eneste nat.

Efter 2 måneder satte Mona sit hus til salg og flyttede ind hos mig.. Vi har nogenlunde samme interesser . Vi griner af de samme ting og begejstres over de samme ting. Dette føles 100% rigtig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og hun er min "bedre halvdel". Vores liv har fået helt ny mening og en masse mere indhold. Begge familier er ligeså begejstrede som os over forholdet. Jeg elsker hende..

Mona fortæller:

Fandt et link til be2 på facebook med tilbud om gratis medlemskab i nogle dage. tog imod tilbuddet og fik udfyldt min profil. Det var nok at vælge imellem, men da ham der "reki" dukkede op med et match på 102, skyndte jeg mig at bede ham om yderligere oplysninger (ved hjælp af Jeres enkelt-klik system). Fik derefter en besked på be2, fra reki, om hvad jeg ville sige til at blive kontaktet, men i mellemtiden var mit gratis medlemskab udløbet. MÅTTE se, hvad manden havde skrevet så jeg oprettede mig som premium-medlem - og satte mig til at vente.....

Det viste sig, at hans gratis medlemskab også var udløbet og han skulle lige overveje sagen - før han også oprettede sig som premium-medlem.. De bedste penge, vi nogensinde har givet ud :-) Efter at have mailet frem og tilbage i nogle dage, hvor vi var blevet enige om at mødes - faktisk allerede førstkommende weekend, udvekslede vi mobilnr. for at have hørt hinandens stemmer før vi mødtes. - Man kan lære meget om en person ved at høre stemmen og føre en samtale..

Vi aftalte at jeg skulle besøge ham. Jeg lod min hund blive hjemme for at have en plausibel "undskyldning" for at køre hjem, hvis det viste sig at være en "fuser"... Men det var det ikke!! Alting ved vort første møde var RIGTIGT, så jeg tog ham med hjem da jeg skulle hjem til hunden - og han blev til han skulle på arbejde mandag morgen. Vi var sammen de næste par weekender, men så skulle jeg opereres og måtte ikke være alene om natten. Han lovede at komme og være hos mig - og vi har sovet sammen hver eneste nat lige siden.. Efter et par måneder satte jeg mit hus til salg og flyttede ind hos ham..

Mit liv er blevet et fuldendt LIV siden da.. Vi griner af de samme ting. Vi begejstres over de samme ting og vi har nogenlunde samme interesser. Vi har det samme positive syn på tilværelsen, og ingen af os gider spilde tiden på skænderier. Vi har nu planlagt en tilbygning til hans hus og glæder os meget til en fremtid sammen. Takker be2 mange gange for at have ført os sammen..

Rene og Mona

(indsendt december 2009)
 
Satisfied Users