Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Den bedste julegave


Det var kort før jul, og normalt ville jeg glæde mig til julen. Men ikke i år. I år skulle jeg være alene, og mine børn hos deres far i USA for at fejre jul og nytår! Jeg glædede mig selvfølgelig på deres vegne, men der var udsigt til en lang og hård og trist juletid…….

Ugen op til jul klikkede jeg ind på Be2´s site - som så mange gange før - havde haft nogle henvendelser, men ikke noget, der virkede så interessant. Men netop denne aften lå der et brev fra en profil, der kaldte sig hhh10. Han spurgte til min jul, hvordan jeg skulle holde den? Han var på vej ud til Vesterhavet for at købe nytårstorsk med alle sine børn.
Jeg ved ikke hvorfor, jeg lige blev fanget lidt ekstra af denne mail. Måske fordi han netop ikke gik direkte på og spurgte efter billede og alt det ydre, men hentydede til andre værdier. Fanget blev jeg i hvert fald.

Vi begyndte at skrive sammen. Og hurtigt blev mine juledage til, at jeg glædede mig hver morgen til at stå op og se, om der var kommet mail fra hhh10. Og gå sent i seng for lige at få det sidste med inden drømmeland. Vores skriverier blev længere og længere, indsigtsfulde og meget åndfulde beskrivelser af os selv, vores verdener, livsanskuelser, holdninger, normer, værdier, meninger osv. I virkeligheden ikke særlig romantisk, men lige akkurat det, der gjorde, at det var yderst interessant med denne hhh10. Og hurtigt lå hhh10 i mine tanker hvert minut i juledagene.

Vi fik også hurtigt fundet ud af, at der var ca. 350 km imellem os !!!.....pokkers langt. Men trods afstand og jul, hvor han havde alle sine 3 børn hjemme hele julen, blev vi enige om at prøve at mødes. Vi havde jo trods alt stadig ikke set billeder af hinanden endnu.
Og lad mig bare sige, det er mit livs bedste beslutning!

Han tog alle børnene med herover. Og mens de gik på Københavner-rundtur, mødtes vi på Louisana i Humlebæk kl. 14.00. Med noget bævren, generthed og spænding satte jeg kurs mod Nordsjælland. Flere gange på vej nordpå fløj det gennem tankerne : "Hvad havde jeg dog gang i ……. Jeg havde jo ikke set ham før ... en fremmed mand …. Tænk, hvis jeg slet ikke brød mig om ham in real life !!! "
Vi skulle mødes ved hovedindgangen og jeg var ikke ét sekund i tvivl, da mine øjne faldt på en flot mand, der smilede så velkendt og varmt. "Hej" og kram var bare så naturligt, og det føltes fuldstændigt som at være kommet "hjem" efter MANGE år. At komme tilbage til en åndsfælle, som man havde været adskilt fra i mange, mange år .

Vi tog en rundtur på Louisana og snakkede og snakkede og snakkede…..og ja, snakkede. Så meget at vi blev enige om også at spise middag sammen. Så vi fortsatte vores rendez-vous på Skovshoved Hotel og nød en super mad.
Efter 8 timer i hinandens selskab blev han nød til at sætte snuden mod Jylland igen…heldigvis med et lille kys og et "Dig vil jeg gerne møde igen" – med på vejen.
Og sagt så gjort - vi mødtes igen - og jeg har aldrig været så glad og følt sådan en indre glød ved at være faldet for den rette. At jeg har fundet min evige soulmate.

Vi slår nu pjalterne sammen - han flytter herover til mig, og vi kigger efter fælles bolig efter sommerferien til os og alle børnene.
Så nu sidder jeg her og føler, jeg har fundet manden i mit liv…..faktisk første gang, jeg har troet på betydningen af den sætning.
Og jeg havde absolut aldrig troet, at det skulle være via internettet! Faktisk havde jeg lidt en aversion mod brugen af nettet i starten til kæreste-finderi . Men må sige, jeg faldt for Be2, da jeg netop her selv kunne vælge, hvem der skulle kunne se mit billede, og kontaktformen var lidt mere anonym og skjult end andre sites, hvor man skal udstille sig selv lidt mere.
Så jeg kan kun takke Be2 for deres eksistens…ellers havde jeg ikke fundet min kærlighed - Tak..

(indsendt af Annaq, Sjælland, maj 2009. Annaqs rigtige navn er redaktionen bekendt.)
 
Satisfied Users