Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Dung Pham i Danmark finder ægte kærlighed i Vietnam via sin be2 profil


Dung Pham:

Ægte kærlighed ...
På en skøn dag fik jeg et partnerforslag, som passede til mig. Allerede i det øjeblik var jeg meget intereseret i at kontakte vedkommende, for jeg kunne se hun boede i Vietnam, som jeg også kommer fra, selv om jeg har boet i Danmark i mange år.

I starten var det bare hilsener frem og tilbage, men efterhånden gjorde vi hurtigt fremskridt, og vi længtes efter hinandens email hver dag. Til sidst var der ikke nogen vej udenom, at jeg måtte tage en tur til Vietnam i juli 2009, og tiden taler for sig selv – så at jeg i dag, efter ni måneder stadig er i Vietnam.

Vi har haft tid til at lære at forstå hinanden, desuden har vi leet og grædt sammen. Jeg kan med sikkerhed sige, hun er mit ét og alt, og at jeg vil dele resten af mit liv sammen med hende. Til sidst vil jeg takke be2 for at have gjort det muligt for mig at finde min ægte kærlighed.

Luongan:

(oversat)

Tror du på skæbnen? Dette er min historie ...

En dag modtog jeg et brev fra ham. Det var skrevet på vietnamesisk. Han var overrasket over at se min profil på be2. Jeg fortalte ham om min profil. At min ven satte den op for mig, og at jeg har fået mange beskeder fra partnere . Men jeg forstår ikke norsk. Jeg svarede på engelsk :). Så jeg blev meget glad for at få mail fra en vietnameser i Danmark via be2. Vi kontaktede så hinanden via mail, chat og telefon. I juli 2009 kom han til Vietnam, og vi mødtes.

Han besluttede sig for at blive i Vietnam. Vi har begyndt et nyt, lykkeligt liv sammen.
Tusind tak til be2 for at have hjulpet os til at mødes!

Med ønsket om, at alle be2 medlemmer vil finde kærligheden .

(indsendt april 2010)
 
Satisfied Users