Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Fra mail til møde – nordjyske Lars skrev til profil fra samme region


Efter at være blevet separeret i sommeren 2009, gik jeg og tænkte over hvordan jeg skulle komme videre i livet med hensyn til at finde en ny partner. Som mange andre har gjort, blev det til flere forsøg med at gå i byen, men jeg mødte bare aldrig kvinder som jeg havde lyst til at blive kæreste med. Det skal siges at historien foregår i Himmerland så der er begrænset udvalg af kvinder efter min smag.

En aften i september jeg sad på Facebook så jeg pludselig en reklame for BE2 og tænkte: "Hvorfor ikke prøve", så jeg oprettede en profil, og fandt hurtigt ud af at man jo fik et langt større udvalg af potentielle partnere end ved at gå på den lokale bar. Jeg skrev til flere og fik også lidt dialog igang, men det blev ikke rigtig til mere.

Så en dag i november (den 11.) faldt jeg over en profil i det nordjyske der lød passende i forhold til det jeg søgte. Jeg skrev en kort hilsen til hende og bad om at se hendes billede. Den besked fik jeg svar på et dage senere, og vi begyndte på en lille maildialog med en mail hver dag. Mest med spørgsmål og svar for at lære hinanden bedre at kende.

Efter et par ugers skriveri blev vi enige om at mødes. Det var helt præcis den 22-11-2009 at hun skrev om jeg havde lyst til at mødes face to face, og det havde jeg. Af forskellige praktiske årsager skulle vi frem til den 5. december inden vi kunne mødes. Så det var 3 uger udelukkende med mail kommunikation. Den første date havde vi aftalt skulle foregå på "neutral" grund, men blev senere ændret til at vi mødtes hos hende da det var mest praktisk. Det skal siges at vi aldrig havde talt sammen i telefon inden vi mødtes første gang, så vi var begge meget spændte og nervøse.

Dagen oprandt og vi have aftalt at mødes kl. 18:30 og i fællesskab lave mad. Vi havde også aftalt at uanset hvordan aftenen forløb ville jeg køre hjem kl. 23 og så kunne vi tales ved næste dag om vi hver især havde lyst til at mødes igen. Vi havde en hyggelig aften, men med en lidt nervøs stemning i starten. Jeg kørte hjem som aftalt og næste dag skrev vi sammen og vi havde begge lyst til at mødes igen. Det har vi så gjort mange gange siden........

Hilsen Lars.

(indsendt marts 2010)

P.S. Lars’ nye partner sidder i en meget offentlig stilling og ønsker derfor at være anonym. Hendes identitet er redaktionen bekendt.
 
Satisfied Users