Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Hvorfor be2 virker

Sådan virker be2

1. Personlighedsprofil og personlighedsmatch:
Kernen i be2 er personlighedstesten, som hele vor service er baseret på. Umiddelbart efter testen modtager du en personlighedsprofil og en detaljeret beskrivelse af din ideelle partner. Vi introducerer dig kun for de partnere i vores database, der virkelig matcher din personlighed.

2.Gratis testevaluering og partnerprofiler:

Din testevaluering, beskrivelsen af din ideelle partner og dine partnerforslags personlighedsprofiler kan du se helt gratis og uforpligtende. Den første kontakt med et be2-medlem, der måtte have gjort indtryk på dig, er også gratis.

3. Videnskabeligt ekspertudsagn:
Ud fra relevante resultater inden for personligheds- og parforholdsforskning har be2 udarbejdet variabler, som er afgørende for et succesrigt forhold. I samarbejde med eksperter har vi således kreeret et hurtigt og nemt spørgeskema.

4. Succesgaranti:
Vores succesgaranti garanterer mindst 10 partnerforslag - også uden at være Premium-medlem. Hvis du i løbet af dit Premium-medlemskab har udvekslet beskeder med færre end 10 kontakter, vil vi forlænge Premium-medlemskabet, indtil de 10 kontaker er opnået. (NB: gælder for et udløbet, opsagt Premium-medlemskab)

Satisfied Users