Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Inge fandt sammen med den rigtige mand på be2


En skøn jul og et dejligt nytår

Jeg havde været på be2 et par måneder og havde også mødtes med et par søde mænd , men ingen af dem følte jeg, der var noget at bygge videre på. Jeg havde prøvet match.com , men skiftede til be2, da jeg syntes den var bedre.

Jeg var lige ved at give op, tænkte at det nok ikke var lige nu, jeg skulle møde den mand, jeg havde lyst til at dele resten af mit liv med. Jeg havde ikke været opsøgende, men prøvede at lave en søgning, og der var en mand, som jeg hæftede mig ved. Der var ikke noget billede, men det der stod i profilen gjorde, at jeg havde lyst til at lære ham nærmere at kende.

Jeg sendte en mail af sted og håbede at høre fra ham, og det gjorde jeg. Vi begyndte at skrive sammen sidst i november måned. Det blev til mange dejlige mails, tit flere om dagen, før vi begyndte at tale i telefon. December måned er en travl tid for alle, men vi havde aftalt at vi skulle mødes før jul, så vi evt. kunne ses igen i juledagene, hvor vi begge havde fri.

Vores første møde kort før jul gik rigtig godt. Jeg tror vi begge blev overraskede, da vi så hinanden første gang. Følelsen af, at det var det helt rigtige var overvældende og vi talte sammen i mange timer. Der gik kun 2 dage før vi måtte ses igen. Dagene mellem jul og nytår var vi sammen, og vi fejrede en dejlig nytårsaften med snak om, hvad det nye år skulle bringe os.

Vi er sammen så meget som overhovedet muligt og har et stort ønske om at flytte sammen, så snart det praktisk kan lade sig gøre.
Jeg takker be2 for at jeg herigennem har mødt manden i mit liv og håber at andre bliver lige så lykkelig som jeg er.

Allan og Inge, Midtjylland, begge i 50’erne (Indsendt marts 2010)
 
Satisfied Users