Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Latinamerikansk lykke i Danmark


Både jeg og Silvia blev medlemmer i februar i år og betalte for et halvt års medlemskab. Vi fandt ret hurtigt hinanden via selvstændig profilsøgning. Silvia skrev til mig og jeg reagerede straks. Vi skrev dog begge sammen med flere andre medlemmer. Jeg selv har også afprøvet andre dating websites end be2. Men det, der fangede min interesse for lige Silvia, var hendes latinamerikanske baggrund. Jeg har nemlig selv en stærk tilknytning til dette kontinent, både fordi jeg har været gift med en latinamerikaner i rigtig mange år, og også fordi jeg er spansklærer og interesseret mig brændende for latinamerikansk litteratur.

Vi skrev ganske kort tid sammen, idet Silvia bad mig kontakte hende telefonisk. I telefonen snakkede vi rigtig godt med hinanden, og der var en umiddelbar lyst til at møde hinanden ansigt til ansigt. Vi aftalte så at mødes den efterfølgende weekend, hvor jeg tog til København for at lære Silvia nærmere at kende. Silvia havde lavet en dejlig middag, hvorunder vi snakkede og gav hinanden del i vores livshistorie. Begge havde vi meget spændende historier at berette. Der var også en umiddelbar tiltrækning, og vi fandt straks hinanden.

Siden dette første møde har vi været så meget sammen som muligt, og vi har planer om at flytte sammen efter vores 6 ugers rejse til Bolivia i dec.-jan., hvor jeg skal møde Silvias familie, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Jeg kender det sydamerikanske kontinent temmelig godt, men har dog aldrig tidligere været i Bolivia. Vores historie er fascinerende, og vi er begge sikre på, at vi har fundet den livsledsager, som vi begge søgte, da vi gik ind på jeres hjemmesider.

Med venlig hilsen
Peder (fra Jylland) & Silvia (fra København).
(Indsendt oktober 2009)
 
Satisfied Users