Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Næsten som en drøm


Peter fortæller:

Kære Be2.

Tak for hjælpen til at finde mit livs kærlighed, Jeg syntes lige jeg ville dele min historie med jer alle og dem på Be2.

Det hele startede med at min kammerat var på jeres hjemmeside, så en dag kiggede jeg ham lige over skulderen og så et billede af en dejlig pige. Der fandt jeg hurtigt ud af at jeg måtte prøve lykken her inde.

Jeg oprettede en profil og begyndte at lede efter en potentiel kæreste ; der var mange at se på og jeg fik også nogle mulige tilsendt af Be2, som førte til nye venner - dog ikke nogle kærester, men det kom da tættere på.

Vi bor begge to i Odense nu, men da vi startede med at skrive sammen, boede Katrine i Århus og jeg i Odense. Vi har hver især et meget krævende job som vi skulle passe ved siden af også. Jeg fandt Katrine ved selvstændigt at søge på Be2. Hun var en af de første i søgningen, jeg fik hende til at gøre sådan at jeg kunne se billedet af hende: da var jeg solgt - en lille blond og smuk pige og super klog, hvad mere kunne jeg forlange.

Vi skrev ikke meget sammen via mail på Be2 på grund af at vi ikke måtte gå på datingsider på vores respektive arbejdspladser desværre, så vi ud vekslede hurtigt E-mails, og så skrev vi sammen - også når vi begge var udlands. Jeg skrev ikke sammen med nogle andre på det tidspunkt da hun var en af de første jeg skrev til, dejligt med lidt held på kærlighedssiden. Katrine derimod skrev sammen med 2 andre men det faldt hurtigt til jorden, for vi faldt så godt i spænd, vi havde de samme interesser og elsker at hygge med god mad og en film på sofaen.

Katrine fortæller:

Peter var ikke en som jeg ville have mødt hvis jeg havde set ham inde i byen eller på en bar, men da vi havde skrevet sammen i nogle uger, vidste jeg at det var ham jeg har ledt efter i så mange år. Han er dejlig blid, sød og romantisk og super god med min søn. De fisker, spiller bold og tager på legepladsen. Troede ikke man kunne finde en der kunne jonglere både mig og min søn, så vi begge har det sjovt til hverdag. Det er så svært at forelske sig i nogen hurtigt men Peter var bare ubeskrivelig dejlig, og hans personlighed er noget man ikke finder i andre, tror jeg.

I vores test havde vi mange hjerter lige over hinanden, dog var der nogle som var langt fra hinanden, men det tænker man ikke lige over når man fanger hinanden og begynder at skrive sammen, som vi gjorde.

Vi havde prøvet andet web-dating, men ikke noget der gav pote - der er jo så mange. Jeg prøvede Dating.dk og E-kontakt, men intet held. Så det var en veninde der fortalte mig om Be2, og det kan man sige var dejligt, det er hendes skyld vi er sammen nu jo - hi hi hi.:) Syntes ikke der var noget i den aldersgruppe som jeg søgte. Vi er begge 33 år, de fleste var ældre eller meget yngre desværre. Men på Be2 var det meget mere blandet, hvad angår alder, med lidt flere i vores aldersgruppe syntes jeg.

Vi har lige været på vores første romantiske ferie for en måned siden, det var super dejligt, og vi hyggede os og snakkede om fremtiden. Vi gik langs stranden hånd i hånd, og vi hyggede os på restaurant hver dag. Jeg tænkte tit over, om han dog ikke snart ville stille det rigtige spørgsmål, for det her er næsten som en drøm.

Vi har været sammen i et stykke tid og håber virkelig det holder.

Mvh.
De lykkelige,
Peter og Katrine (uploadet december 2009)
 
Satisfied Users