Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Om be2

be2 - firmaet

be2 er et af verdens ledende matchmaking-firmaer. Vores mission er at forbinde "soulmates" i meningsfulde og langvarige forhold.
Efter første webside i 2004 er be2 vokset hurtigt og kan således i dag tilbyde sin service til over 19.000.000 medlemmer i mere end 37 lande fordelt på alle kontinenter. Og vi fortsætter med at vokse ... med ca. 20.000 nye medlemmer hver dag. Med 180 ansatte og 41 nationaliteter spredt rundt i 11 byer over hele verden vil vi fortsat sikre, at vore medlemmer finder deres livs kærlighed.

Vores filosofi

Til forskel fra mere ordinære, underholdningsprægede dating-platforme er vores service tilpasset dem, der søger et meningsfyldt og langvarigt forhold. be2 er baseret på en videnskablig analysemodel, der anvender psykologiske, antropologiske og sociologiske kriterier i vurderingen af to personligheders kompatibilitet. Vi introducerer kun folk, hvis personligheder passer godt sammen, for hinanden. Igennem hele processen nyder vore medlemmer fuld diskretion. Du bestemmer selv med hvem og hvornår du vælger at dele dine private oplysninger.

Vores garanti for din sikkerhed:

Overvågning:
    be2 kundeservice-agenter er ansvarlige for overvågning og kontrol af vores site. Hvis du oplever ubehagelig adfærd fra andre medlemmer på vores site, bedes du venligst informere vores kundeservice.
  1. Personlig information: Din email-adresse og dit telefonnummer er fortrolige og vil under ingen omstændigheder blive delt med andre sites. Du bestemmer udelukkende selv, om du vil dele dine informationer med andre medlemmer.
  2. Profil-information: Vi tjekker systematisk alle meddelelser og billeder, før vi kommer dem online på be2. Vort kundeservice-hold gennemgår al information fra medlemmer og bestemmer, hvad der skal online og hvad der skal afvises. be2 sikrer, at medlemsprofiler er i overensstemmelse med de generelle vilkår for brug.
  3. Online betalingssikkerhed: be2 bruger SSL (Secure Socket Layer), hvilket er en protokol for sikker transmission af data over internettet (eller andre netværk). For at sikre din sikkerhed og komfort bruger vi en sikker ordreform, hvilket betyder at alt indhold i formen er krypteret (kodet til uigenkendelige tegn). Ingen eksterne parter vil være i stand til at få adgang til den information, du har givet.
  4. Troværdig service: be2 har aldrig lavet og vil aldrig lave falske profiler for kunstigt at øge listen af medlemmer, som kunne matche dig. be2 vil heller aldrig ansætte personer med det formål at øge antallet af kontakter, beskeder eller debatter på sitet.
 
Satisfied Users