Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Rundtur

  
be2: Rundtur
Lad os trin for trin vise dig, hvordan vi finder din drømmepartner. Følg med her!
  Vi er et professionelt og pålideligt partneragentur, som fokuserer på at skabe længerevarende forhold.
  Folk fra seks kontinenter stoler på be2.
 Over 40% af vores Premium-medlemmer finder et seriøst forhold igennem be2.
 
  

Sådan fungerer be2

be2's Personlighedstest: Vores videnskabeligt udviklede personlighedstest er fundamentet for hele vores service. Derfor anbefaler vi, at du tager dig god tid til besvare spørgsmålene.
 
Dine resultater: Straks efter den udfyldte test vil du modtage nogle centrale informationer om dig selv. Du modtager også en udførlig beskrivelse af din idealpartner. Alt dette er gratis og uden forpligtelser.
 
Første partnerforslag: Umiddelbart efter evalueringen modtager du dine første partnerforslag - gratis. Når du er klar til at tage det næste skridt, har du muligheden for at blive Premium-medlem. Herefter kan du kommunikere frit med alle medlemmer på din partnerliste.
 
 

be2 gør forskellen

 
 Formålet med be2 er ikke at skaffe dig en hurtig date. Vores mål er at bringe de mennesker sammen, der søger et seriøst forhold. 
  Med be2 bruger du din tid på at kommunikere med passende partnere i stedet for at lede efter dem. På baggrund af vores personlighedstest vil vi kun præsentere dig for personer, der virkelig passer til dig. 
  Garanteret succes: be2 fungerer! Vi garanterer, at du får kontakt med mindst 10 af dine anbefalede partnere. Sker det ikke, vil vi forlænge dit Premium-medlemskab - gratis! 
  Vores kundeservice er hurtig, gratis og altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os 24 timer i døgnet på: [email protected]  
 
 
  
 

be2 er strengt fortroligt

 Det er fuldstændig op til dig, hvem der skal se dine billeder - og hvem der ikke skal se dem.
 Det er helt op til dig, hvor længe du vil være anonym. Du kan vente med at videregive dine kontaktoplysninger, til du finder det passende. Indtil da kan du bruge vores interne e-mailsystem.
  Dine data er i gode hænder hos os. Både betalingsprocessen og dine private oplysninger vil blive håndteret af et af verdens førende data-centre.
Satisfied Users