Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Skeptiske Lone fandt kæreste på 1 dag med sin be2 profil


Hej B2. Jeg har været på dating sider før og har ikke de bedste erfaringer med det.

Min kæreste havde meldt sig til B2, for nu ville han ikke være alene mere. Jeg selv havde også været alene længe nok nu, så jeg lavede en profil - totalt overbevist om, at jeg ikke ville møde nogen der.

Troede altså ikke rigtigt på det, men lavede alligevel en profil tidligt på dagen. Allerede om aftenen havde én skrevet til mig, med et meget sødt ”god aften Sisse” og et frigivet billede ... ja så blev jeg jo nysgerrig og meldte mig ind. Min kæreste havde kigget lidt rundt og været på be2 i 14 dage, jeg havde været på i 24 timer, da han skrev til mig :-)

Vi skrev sammen i et par dage og blev så enige om, at vi ville se om be2 havde ret. For som Numme skrev: "Lad os se, om videnskaben passer - istedet for at vi måske en dag vil sidde og tænke tilbage på, hvor dumt det var, at vi ikke prøvede!". Så tænkte jeg: „Ja hvorfor ikke?“.

Vi havde aftalt, at vi ville ses i weekenden, men så blev jeg syg, og vi måtte vente til weekenden efter. Vi mødtes på en Cafe og havde en rigtig hyggelig aften. Vi kom tidligt på eftermiddagen og gik først hver til sit sent på aftenen.

Siden da har vi været sammen så meget, vi kunne. Vi arbejder begge to og bor pænt langt fra hinanden. Vi mener begge, at kan et forhold holde til dét, så kan det holde til meget .. også selv om vi savner hinanden, når vi ikke er sammen. Vi passer rigtig godt sammen og er meget overraskede over, hvor meget vi har tilfælles.

Vores børn er meget glade på vores vegne ... Jeg er bare så glad for den dejlige mand jeg har mødt ...

Venlig hilsen Lone og Richardt (Numme og Sisse )

(indsendt juli 2011)
 
Satisfied Users