Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

Tilfældig lykke


Et banner på Facebook fangede min opmærksomhed: Be2 ... Hmm. Ja, det kunne der vel ikke ske noget ved. Nogle klik, og en test var lavet. Flere klik, og partnerforslagene poppede frem. Det var ret spændende...

Min datter på 9 så skærmen på PC'en, og spurgte, hvad det da var for noget. Jeg svarede høfligt, at det var et sted, hvor far måske kunne møde en sød kæreste. Hun spurgte, om jeg så ikke nok ville finde en, hvor hun kunne blive storesøster :-) Hun må have arbejdet med denne tanke, for hos hendes mor fortalte hun, at far nu sad og skrev med en sød pige ved navn Anja, hvilket ikke passede på det tidspunkt..

Et par mails blev sendt fra min side, og 2 svarede tilbage. Mystisk mystisk... Den ene hed Anja2008. Hun lød vanvittig sød, så skriverierne tog til. Nu har vi haft vores første date, som gik over al forventning. Ingen af os har følt før, som vi føler nu :-) Vi glæder os til den megen tid, som vi skal tilbringe sammen, og i selskab med vore fælles børn ...og jo, min datter blev storesøster..

Anja og jeg har mange ting tilfælles ud fra profilerne. Jeg mener, at vi var et 95 % match. Vi elsker at hygge, snakke, kæle, kysse og kærtegne osv. Vi var hamrende forelsket i hinanden, inden vi overhovedet havde set hinanden. Fantastisk følelse ;-) Vigtigt var det, at vi begge havde børn. Jeg har kun benyttet be2, og jeg tror nok, at det samme er gældende for min vidunderlige Anja..

Tak for alt og troen på kærligheden .

kh,.
Lightning (Ove, 35) og Anja2008 (Anja, 36), Midtjylland (indsendt juni 2009)

P.S. Jeg skylder Be2 en kæmpe tak. I fortjener lige en lille update.
Anja og jeg skal giftes til sommer. Vi har det vidunderligt sammen, og har faktisk boet sammen siden vores første date . Tænk, at livet kan være så smukt og ukompliceret. Tak.
Ove
(indsendt januar 2010)

P.P:S. Vi havde et super bryllup med alt, hvad der til hører. Jeg har vedhæftet et lille billede. Vi skal i øvrigt i gang med at bygge vores drømmehus i december, og er stadig meget forelsket i hinanden. (indsendt november 2010)
 
Satisfied Users