Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

February 2010

Ugens dating-event: Thomas Helmig koncert

Thomas Helmig går på scenen på sin hjemmebane, når han denne weekend spiller i NRGi Arena i Århus. En oplagt dating-event, ingen i Århus og omegn bør gå glip af. Koncerten er en del af  Tommy Tour 2010 - promoveringsturnéen for Helmigs 14. album, Tommy Boy. Igen et album med kærlighedssange som et gennemgående tema, bl.a. i sangene Mit hjerte længes og Din røde kjole. Der er sket meget siden 1987 og Kære Maskine, hvis kærlighedssange på dansk gav Helmig det folkelige gennembrud herhjemme. Men nogle ting forbliver de samme.

thomas helmig synger om kærlighed

Dating-aktuelt: Ny sæson af Paradise Hotel

Drama og underholdning. Så er der atter krig for åben skærm - våbnet er som før dates, sex og intriger. Trofæet, der kæmpes om, er en halv million kroner. Ofte følger der en kæreste med i købet. Kort sagt, Paradise Hotel har skudt en ny sæson igang. >> Læs mere om "dating for åben skærm"-reality programmer. Programmet, folk elsker at hade. Og som helt sikkert fascinerer langt flere, end tør indrømme det. (be2 indrømmer det heller ikke.) HVORFOR?

Ugens dating-tips: Sådan gør du det forbi med din kæreste!

Vær en mand og slå op med kæresten på en fair måde Har du allerede besluttet dig for at slå op med din kæreste? Så gør det!

Det perfekte tidspunkt findes ikke og kommer aldrig ... du kan lige så godt være ærlig og fair.

Det siger det amerikanske mandesite AskMen.com.fra kæreste til eks-kæreste

Her kommer deres  "7 TIPS til at ende et dårligt forhold" ...

... når hendes adfærd går fra "cute" til irriterende, når hendes trang til altid at have ret overskygger hendes charme, kort sagt når det ikke går …