Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

April 2010

Facebook og dating, ugens dating tips: parforhold på sociale netværk

kærester via netdatingVed første øjekast synes Facebook og dating en glimrende kombination. Du kan kontakte en person, du mødte en aften i byen, uden alt det sædvanlige „kan jeg få dit nummer“-halløj. Hvis du kender navnet, eller hvis det er en ven af en ven, kan du slå vedkommende op og sende en venneanmodning. Når det er gjort, kan du sætte den vilde netdating jagt ind. Facebook og dating tilsammen kan give dig informationer om en potentiel date’s præferencer og antipatier, tilholdssteder, fest- og koncertbesøg. Du kan endda holde styr på vedkommendes Facebook og dating historie ved at gennemsøge personens „wall“ for beskeder fra eks’erne! Når du er sikker på, at Facebook har givet dig alle de nødvendige informationer om din potentielle date, kan du gå over til dating i det virkelige liv. Når denne fase er vel overstået, kan du via Facebook gøre dit parforhold officielt, så der ikke længere hersker nogen tvivl. Efter en vellykket parforhold status update skulle forholdet gerne være i hus. MEN, som du nok har gættet, er der en ulempe ved Facebook og dating. Af netop den grund har vi samlet nogle få regler for alle singler, der ønsker at kombinere Facebook og dating. Facebook og dating: 5 gode råd om parforhold på sociale netværk 1. Det første råd er et, der gælder for alle handlinger på Facebook, men dog især for dating: Hvis du ikke ville fortælle dine forældre om det, skal du heller ikke dele det på Facebook! For de fleste betyder det (afhængig af din familie) ingen drukparty-billeder, lumre sex-vittigheder eller pinlige fansider. Hvis du overholder denne regel, behøver du heller ikke frygte for en eventuel date’s negative reaktioner på din Facebook profil.

Netdating - ugens dating tips

netdating parNetdating, på arbejde og i fritiden.

Netdating er in. Og hvis du ikke vil bruge kostbar fritid på det, kan du gøre som alle andre: gå på netdating på jobbet. Firmaet Zanox har foretaget en undersøgelse, som viste at der klikkes på flest danske online dating-reklamer i dagtimerne. Og det er ikke kun frokostpausen, der går med at tjekke dating sider. Man påviste også, at vi er mere aktive netdatere i vinterhalvåret; de overvågede netdating annoncer modtog betydeligt flere klik i dette tidsrum.

Kvinder på netdating  vælger andre dating sider end mænd.

Hvilken slags parforhold er jeg til? Tag den gratis personlighedstest!

Find din personlighedstypeSingler burde altid tage sig selv tid til at analysere deres egne behov i et parforhold, før de begynder at søge efter en ny partner og forelske sig på ny. En personlighedstest kan hjælpe singler til at forstå, hvilket slags parforhold de egner sig til, samt erkende hvad de skal være opmærksomme på i deres søgen efter et nyt parforhold.

Hvis parforhold efter parforhold slår fejl af de samme grunde, og et dårligt parforholdsmønster gentager sig selv, bør singler begynde at lede efter den indre årsag (inden i dem selv) for at kunne bryde mønsteret. Opdagelsen af hvilket type parforhold der passer til de enkelte singler, bidrager til at kunne visualisere personlige behov, styrker og svagheder, der har indflydelse på deres parforhold. Denne viden sætter dem i stand til at finde et parforhold med en partner, som værdsætter de stærke sider og omvendt opvejer de svage sider, der blev fastlagt af den forudgående personlighedstest. Tag tre hurtige skridt mod et nyt, lykkeligt parforhold:

Dating-aktuelt: Dating in the dark på Kanal 5

Er kærlighed virkelig blind?

Det sættes for alvor på prøve, hårdt og kontant, i Kanal 5’s nye program, ”Dating in the dark”, hvor mænd og kvinder skal date hinanden i totalt mørke. Det tricky er, om følelserne ændrer sig, når lyset bagefter bliver tændt og udseendet afsløret. Hvor meget betyder udseendet alligevel?

>> Læs mere om "dating for åben skærm"-reality programmer. Dating in the dark Hver uge indlogeres tre mænd og tre kvinder i en luksusvilla, meget à la andre reality-programmer. Blot kommer deltagerne ikke til at se hinanden under dating-forløbet. Piger og drenge bliver placeret i hver deres ende af villaen. Dates foregår i det såkaldte “Dark Room”. Det er forbudt at oplyse alder eller bopæl. Seerne kan ved hjælp af et infrarødt kamera følge stævnemøderne på tæt hold, mens deltagerne selv famler rundt i mørket og forsøger at lære hinanden at kende, alene ud fra personlighed.