Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

July 2011

Bliv bedre til netdating i din søgning efter den eneste ene

be2 bloggen er glad for at kunne præsentere endnu et gæste-ekspertblogindlæg fra coach og terapeut Mette Dencker: Har du også via netdating oplevet at tiltrække alt for mange, der slet ikke var noget for dig? Hvordan undgår man for mange ligegyldige henvendelser i sin søgning? Og hvordan finder du den eneste ene - den, som er lige noget for dig? Her kommer der nogle ting, du skal være opmærksom på, når du går på netdating: Netdating tips 1: MØDESTEDET Hvis du nu skulle i byen med det formål at se om den eneste ene er derude, så ville du vel ikke bare gå ind på et tilfældigt diskotek, vel? Så ville du målrette din søgning og sikkert gå et sted hen, hvor der bliver spillet den slags musik du kan lide, og hvor der kommer folk på den alder du søger, ikke? Leg med tanken: Hvad er det ved lige netop det netdating-site du er opkoblet til, som gør at det sted er det helt rigtige for dig? Netdating tips 2: INDSKRÆNK DIN SØGNING MEST MULIGT Der er ikke noget værre end at få en masse henvendelser, hvor man kan se allerede i emneboksen, at det er en mail man ikke engang behøver åbne. Derfor: Vær tydelig med hvem du er, hvad du søger på netdating, og hvad du ikke er ude efter i din søgning. Netdating tips 3: TÆNK OVER DIN SKRIFTLIGE FREMSTILLING Når vi møder mennesker ude i byen, er det første vi kigger på deres udseende og udstråling. På nettet er det første man ser den skriftlige fremstilling. En dårlig skriftlig fremstilling gør, at man

"Glad mad" og date-mad i ét

Mad er en af de faktorer, der forener mennesker på tværs af alle geografiske, kulturelle og religiøse forskelle. Mad er derudover et af vores mest basale behov for at overleve og trives. Men ud over at være en nødvendighed kan et godt måltid også give os velvære eller påvirke vores humør på andre måder. Positivt humør-ændrende mad kaldes „happy food“ eller på dansk „glad mad“, en betegnelse for mad, der genererer en følelse af velvære. Dette opnås gennem et højt niveau af de vitaminer og mineraler, som påvirker produktionen og frigivelsen af stoffet serotonin: en neurotransmitter, der får os til at føle os godt tilpas. Hvordan får du en vellykket date med „glad mad“? Hvis du planlægger en date, kunne du måske arrangere en middag derhjemme og så byde din date på et hjemmelavet måltid „glad mad“. Det mest oplagte valg til en first date er naturligvis et afrodisisk måltid, men hvis du nu hellere vil gøre din date glad end sexy, foreslår vi menuen her nedenfor som din date-mad. Med de rette „glad mad“ ingredienser til en romantisk middag sikrer du dig også en glad afslutning. For at hjælpe dig på vej til et vellykket date-mad måltid giver vi dig her en af vores nemme og lækre opskrifter, der helt sikkert vil frembringe masser af positive følelser hos din date. Så mangler du blot lidt levende lys og noget velvalgt musik for at gøre din dinner date og din date-mad til en sikker succes!

Afrodisiaka - få din date til at forelske sig under maden!

Nu om dage kender vi alt til den kemiske reaktion ved at forelske sig, så hvad med at blande de kemiske stoffer med lidt afrodisiaka? Vi ved jo alle, at et hjemmelavet måltid altid er en vinder på en romantisk date – "vejen til mandens hjerte går gennem hans mave", ikke sandt? Gør det altså en tand mere romantisk ved at bruge helt særlige ingredienser, der vil få din date til at forelske sig - ret for ret.
  • Den helt rigtige apperitif til en romantisk dinner date er naturligvis champagne. Alkohol øger din selvtillid og mindsker dine hæmninger, men undgå for alt i verden en overdosis – den er der intet romantisk ved! Bedre at gemme lidt til den senere navle-slikning (du har været på date før, ikke?)
  • Den faste forret blandt afrodisiaka er østers, som har vist sig at kunne øge testosteron-niveauet. Det siges, at en romantisk helt i historien, Casanova (der jo ikke ligefrem manglede villige damer at forelske sig i) spiste rå østers til morgenmad.
  • Hvad angår asparges og dens afrodisiaka-ry, skyldes dette vist primært grøntsagens form