Find dit livs kærlighed på be2!
Tilmeld dig GRATIS nu

February 2012

Statistik om kærlighed, sex og parforhold – casual dating survey

Vi er eksperter i kærlighed og parforhold, men ved ikke hvad der foregår mellem lagnerne hos de par, der forelsker sig på be2. Takket være Casual Dating sitet C-Date er vi nu blevet lidt mere oplyste på det punkt med deres nye, internationale survey om kærlighed, sex og parforhold. De har udspurgt over 5.000 mennesker om deres sex-liv ... og her er, hvad de fandt ud af:

Gode Valentinsdag idéer: nem og personlig Valentinsgave

Savner du også gode Valentinsdag idéer? Valentins dag er svær ... for det første er den en ret ny tradition hos os. I år ligger den endda på en hverdag - og altid lige før Fastelavn. Derudover bliver Valentins dag nemt en sukkersød, lidt udvandet version, hvor du skal give Valentinsgave til alle og enhver – ham eller hende derhjemme, ungerne, kollegerne, vennerne, kæledyret ... . Der er tonsvis af lyse- eller mørkerødt indpakkede chokolader at vælge imellem, men det behøver hverken være dyrt eller tidskrævende at vise din kærlighed til de vigtigste personer og dyr i dit liv på en mere personlig måde: Valentins dag idéer, nr. 1: Valentins dag er først og fremmest tilegnet kvinden eller manden i dit liv: giv ham eller hende en Valentinsgave, der næsten ingen forberedelse kræver, men alligevel er en personlig, kærlig tanke specielt til din udkårne: Køb en smukt sammensat, enkel buket blomster på vej hjem fra arbejde. Vælg f.eks. blomster i pink, rød og orange. Sæt et lille hjertekort ved, evt. med et kærligt digt eller et par personlige linjer.

Valentinsdag følges af Casual Love Week i Italien

Romantik afløses af Casual Love Valentinsdag er stadig ‘tid til kærlighed’, men Casual Love Week er tid til erotiske eventyr! Italienere, der ikke leder efter kærlighed, men en elsker – og italienske singler, der stadig venter på deres livs kærlighed, men endnu ikke har fundet ham/hende – behøver ikke have ondt af sig selv på Valentinsdag. I år har de, lige efter Valentinsdag, en hel uge til at nyde en anderledes slags kærlighedsfestival. Når den romantiske Valentinsdag er vel overstået, kan de mere erotisk målrettede få stillet deres lyst efter kødelig kærlighed. [caption id="attachment_10771" align="alignright" width="369" caption="15% af amerikanske kvinder giver sig selv blomster på Valentinsdag"][/caption] Kærlighedsferie i Italien Casual Love Week blev for nylig lanceret i Italien for at minde om, at det at være single ikke er ensbetydende med at være alene. Par kan booke et værelse på en række medvirkende hoteller, moteller og Bed & Breakfasts. Italienske elskere nyder godt af særlige rabatter denne uge. Derudover får de et supplerende Casual Love kit med gratis kondomer, blondeundertøj til